Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitii- Licenţe/ Arte textile – Design textil/ 2015

0

Universitatea Naţională de Arte, Bucureşti

Facultatea de Arte Decorative şi Design

Licenţe/ Arte textile – Design textil/ 2015

Pentru că nu e de ajuns doar o întâlnire de „La revedere!”, anul acesta, studenții absolvenți, împreună cu Dorina Horătău și Iulia Toma, vă invită la trei expoziții succesive care prezintă lucrările pentru susținerea examenului de Licență/ Arte textile – Design textil / 2015.

Vernisajele debutează Vineri, începând cu ora 17. 00, moment în care publicul va interacționa pentru prima oară cu atmosfera creată în atelierul cu numărul 13  de  Instalație/i semnată de Mihai Popescu. O atitudine in between, o declaraţie personală în care artistul se foloseşte de „brutalitatea” materiilor de lucru, transformând instalaţia funcţională de altădată a unor locuri industriale în pretext pentru instalaţia de artă.

Loc: atelier 13, FADD/ UNArte, Calea Griviţei nr. 28, Bucureşti

Perioada de  expunere: 19.06 – 23.06. 2015

Afis_Licenta_AT_DT_2015

Smaranda Isar prezintă lucrarea Hau sau spiritul obiectelor  în cadrul expoziției Psyche.

Un poem vizual interogativ adresat deschiderii omului către om şi o intelectuală problematizare de ordin metafizic, care propune o largă revedere a chestiunilor legate de comunicare – căci aceasta pare să fie tema generală căutată: a conectării omului cu celălalt şi cu divinul.

Expoziția Psychese desfăşoară în cadrul evenimentului “EIBAB – Bienala de Carte – Obiect- Bucureşti 2015”, organizat de  Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane.

Vernisaj: Marți, 23 Iunie 2015, ora 19.00, Spațiul cultural Gallery, Str. Leonida nr. 9-11, București.

Perioada de  expunere: 23.06 – 30.06. 2015

Și, ca să nu uitați drumul până la noi, vă invităm să ne fiți alături, în acelaşi atelier 13, când Mirela Iordache îşi va expune ansamblul de reliefuri  parietale cu titlul “Ritmuri geometrice”.

O abordare în manieră textilă a informaţiei  vizuale de tip digital combinată cu sensibilitatea pop-art şi “instanţa” selfie-ului actual.

Amina Elnayef, în expunerea parietală-triptic intitulată Tsukino Usagi, ne invită într-o lume a neliniştii sensibile, a stării de veghe prinsă în cheie artistică, a haosului care stă să se transforme în ordine personală.

Roxana Ionescu-Rolea ne prezintă ansamblul parietal Arheologii subiective ce este alcătuit

dintr-o serie de cărţi de autor în care se întrevede patina timpului şi este redată ideea cărţilor ca Obiecte depozitare ale cunoştinţelor omenirii în genere, ca moştenire spirituală comună, aşadar pasibile de eternitate, după măsura omului.

Vernisaj: Vineri, 26 Iunie 2015, ora 18.00, atelier 13, FADD/ UNArte, Calea Griviţei nr. 28, Bucureşti

Perioada de expunere: 23.06- 02.07. 2015

Coordonare/ curatoriat: conf. univ. dr. Dorina Horătău

Organizare: asist. univ. drd. Iulia Toma

Organizator: Departamentul Arte textile- Design textil/ Universitatea Naţională de Arte, Bucureşti

Parteneri: Singer, Anchor Group/ Bucureşti Mall

Parteneri media: The Institute, Modernism, AgenţiadeCarte.ro, ArtClue, Onlinegallery.ro, România Pozitivă, VreauArta.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.