Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziție fotografică tematică “STOP TORTURE”,  Amnesty International Bucharest Group

1

În perioada 29 iunie – 10 iulie va avea loc expoziția fotografică “Stop Torture”, inspirată de campania cu același nume a organizației internaționale Amnesty International și desfășurată în premieră în România de Amnesty International Bucharest Group.

Page1

Expoziția este deschisă publicului larg în spațiul American Corner, situat în incinta Bibliotecii Naționale a României (Bld. Unirii, Nr. 22) între orele 10:00  – 18:00, iar intrarea este liberă.

Știai că în ultimii 5 ani,  în 141 de țări s-au comis acte de tortură ? Expoziția fotografică “Stop Torture” te transpune într-o călătorie globală  care prezintă situația încălcării drepturilor omului la momentul actual.

În lunga sa tradiție, Amnesty International (laureată a premiului Nobel pentru Pace în 1977)  luptă pentru a combate actele de tortură prezente încă în multe țări și a atrage atenția asupra încălcării drepturilor omului în lume.

Prin această expoziție, Amnesty International Bucharest Group își propune să informeze și să educe publicul român privind tortura și practica sa în zilele noastre și să obțină susținere internațională în lupta pentru combaterea acesteia.

Intrați pe site-ul campaniei „Stop Torture” și semnați petițiile cauzelor susținute de Amnesty International: https://www.amnesty.org/get-involved/stop-torture/

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.