Expoziție fotografică tematică “STOP TORTURE”,  Amnesty International Bucharest Group

1

În perioada 29 iunie – 10 iulie va avea loc expoziția fotografică “Stop Torture”, inspirată de campania cu același nume a organizației internaționale Amnesty International și desfășurată în premieră în România de Amnesty International Bucharest Group.

Page1

Expoziția este deschisă publicului larg în spațiul American Corner, situat în incinta Bibliotecii Naționale a României (Bld. Unirii, Nr. 22) între orele 10:00  – 18:00, iar intrarea este liberă.

Știai că în ultimii 5 ani,  în 141 de țări s-au comis acte de tortură ? Expoziția fotografică “Stop Torture” te transpune într-o călătorie globală  care prezintă situația încălcării drepturilor omului la momentul actual.

În lunga sa tradiție, Amnesty International (laureată a premiului Nobel pentru Pace în 1977)  luptă pentru a combate actele de tortură prezente încă în multe țări și a atrage atenția asupra încălcării drepturilor omului în lume.

Prin această expoziție, Amnesty International Bucharest Group își propune să informeze și să educe publicul român privind tortura și practica sa în zilele noastre și să obțină susținere internațională în lupta pentru combaterea acesteia.

Intrați pe site-ul campaniei „Stop Torture” și semnați petițiile cauzelor susținute de Amnesty International: https://www.amnesty.org/get-involved/stop-torture/

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează