Expozitie foto „Micul Ranger in Satul de Munte”

0

Asociatia Turistica pentru Natura Oxigen va invita in Bucuresti, luni – 28 mai, ora 19.00 la expozitia de fotografie “Povestea Satului de Munte.” 

Cu ocazia acestui eveniment – se va lansa proiectul “Micul Ranger din Satul de Munte”– proiect finantat de Fundatia pentru Parteneriat si Mol Romania.
Fotografiile surprind frumusetea satelor Magura si Pestera aflate la poalele Muntilor Piatra Craiului. La expozitie veti afla mai multe detalii despre traseul tematic ce va fi realizat in cele doua sate si de ce nu veti fi invitati sa-l urmati cand o fi vremea mai buna iar cararile cu soare.
 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează