Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitie foto in premiera in Romania, deschisa la Gradina Botanica din Bucuresti: Orhidee salbatice din Romania, intre 4 si 21 octombrie

0

Forme graţioase şi culori superbe, la asta ne duce gândul atunci când auzim de orhidee. Ne-am obişnuit cu ele ca prezenţe exotice, le asociem cu paradisuri tropicale îndepărtate… Dar daca aţi afla că există orhidee sălbatice şi în România? Şi nu puţine, ci aproximativ 70 de specii diferite (printre care și cunoscutul Papuc al Doamnei), ce înfloresc pe colinele şi munţii României din aprilie şi până în septembrie. Multe dintre ele sunt deosebit de rare, majoritatea sunt periclitate de extinderea activităţilor umane, toate sunt frumoase ca o poezie…

14424923_604635339742734_4715136746739195391_o
Grădina Botanică „D. Brandza” din Bucuresti, în parteneriat cu f64.ro – magazinul pasionaţilor de fotografie – vă invită să trataţi astenia de toamnă cu superbele orhidee sălbatice ale României. Terapie prin culoare, graţie şi frumos, prin fotografii realizate de câţiva amatori entuziaşti, iubitori ai acestor flori speciale. Expoziţia foto cu orhidee din România se deschide publicului mâine, 4 octombrie şi durează până pe 21 octombrie 2016 (zilnic între orele 10:00-16:00), în cadrul Centrului de Educaţie Ecologică din incinta Grădinii Botanice „D. Brândza” (Şoseaua Cotroceni nr. 32).

Fotografiile sunt realizate de Alin Brădeanu, Mihai Bobocea (ambii asistaţi cu editare foto profesională realizată de Marius Iancu – Fotograf şi Mihaela Dincă Photography), Gabriel Ice, Nora de Angelli, Corina Ardelean. Print-urile profesionale sunt realizate de f64.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.