Expozitie foto „Cehii din Hornacko si din Banat” / Bucuresti 18 – 28 noiembrie 2010

0

Cehii din Hornacko si din Banat / Jan Silpoch / 18 – 28 noiembrie / vernisaj 18 noiembrie / 16h00 / Muzeul National al Satului ‘’Dimitrie Gusti’’ / Sos. Kiseleff 28 / intrarea libera

Joi, 18 noiembrie 2010, ora 16h00, va avea loc vernisajul expozitiei ”Cehii din Hornacko si din Banat” realizata de Jan Silpoch. Expozitia este gazduita de Muzeul National al Satului ‘’Dimitrie Gusti’’ in perioada 18 – 28 noiembrie 2010.

In expozitia sa ”Cehii din Hornacko si din Banat”, Jan Silpoch surprinde viata cehilor din satele cehe din Banat si din regiunea Hornacko din Cehia. Locuitorii acestor zone inca mai pastreaza vechile traditii, cantecele si dansurile traditionale, si se imbraca in costumele populare. Expozitia prezinta 40 de fotografii in care este capturata spontaneitatea muzicienilor si stilul de trai al localnicilor.

Pentru mai multe detalii, intrati pe www.czech-it.ro sau pe www.muzeul-satului.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează