Expozitie-eveniment: Mai aproape de stele

0

Expozitia-eveniment: Mai aproape de stele care se va desfasura in perioada 30 martie – 23 aprilie la Muzeul Municipiului Bucuresti.

Expozitia este o incursiune in istoria astronomiei, in legendele si mitologia legate de constelatii, fiind o cale de a ne apropia si a intelege mai bine legaturile noastre cu astrele cu care impartim acelasi Univers si aceleasi Legi si care au devenit pentru noi simboluri ale idealurilor inate pe care dorim sa le implinim.

Mai aproape de stele

Programul evenimentelor:

Luni, 30 martie ora 17:00
Deschiderea oficiala
Lansare de carte: Epoca Varsatorului de Laura Winckler
Conferinta: Epoca Varsatorului. Conferentiar: Prof. Ivo Ivanovici

Luni, 06 aprilie, ora 17:00
Conferinta: Legendele stelelor. Mitologia constelatiilor. Conferentiar: Lavinia Constantin
Ora 18:30 – Proiectie de film: Frumusetea Universului

Luni, 20 aprilie, ora 17:00
Conferinta: Soarele si Luna in traditia romaneasca. Conferentiar: Mirela Mircea
Ora 18:30 – Proiectie de film: Frumusetea Universului

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează