Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţie de pictură „From Rajahstan to Balkan“

0

Galeria Artxpert are deosebita plăcere de a vă invita sâmbată, 25 iulie 2015, începând cu orele 20.00 să luaţi parte la o călătorie vizuală excepţională – din India, trecând prin Persia, Turcia şi până în Balcani. Ghizii sunt doi artişti plastici: Serena Luna Raggi şi Paul Hitter, ei îmbină perfect cele două energii planetare – energia masculină şi energia feminină – delicateţea personajelor artistei italience fiind completată de forţa din tablourile pictorului român.

Cei doi au în comun pasiunea pentru cultura rromă, pasiune ce dă naştere unor tablouri colorate intens, pline de detalii, în care visarea, frumuseţea, melancolia completează armonios spiritul sălbatic, liber, focul şi sângele fierbinte. Expoziţia este cu vânzare şi poate fi vizionată doar în seara zilei de 25 iulie. Gazde sunt chiar cei doi artişti.

FROM_RAJASTHAN_2_BALKAN_POSTER

Despre Serena Luna Raggi

Artista originară din Bologna, unde a urmat cursurile Academiei de Artă, se inspiră în lucrările ei din miniaturile indiene şi persane, foloseşte o tehnică mixtă de culori de ulei, acuarelă, pastel şi acrilic, pe un suport de hârtie. Serena călătoreşte intens şi deseori se observă în lucrările ei comorile adunate în timpul acestor călătorii: bijuterii, stofe, simboluri şi mai ales poveştile oamenilor întâlniţi.
Pasionată de arta orientală, de la miniatura persană la decorurile indiene şi la iconografia bizantină, toate acestea se îmbină în imaginea femeii ancestrale pe care o regăsim în lucrările Serenei Luna Raggi.
Până în prezent a avut expozitii personale în Roma, Milano şi alte oraşe din Italia, aflându-se la prima expoziţie în afara ţării.
http://serenalunaraggi.tumblr.com/

Despre Paul Hitter

Paul Hitter este un pictor român, născut în 1982, care îl are ca Maestru pe artistul Matei
Şerban Sandu. A studiat la Academia de Artă din Munchen în clasele artiştilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel.
Până în prezent, a expus în expoziţii personale şi de grup în: Bucureşti, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.

În prezent, trăieşte în România şi în Statele Unite ale Americii.
www.paulhitter.com

Despre Galeria ArtXpert
Galeria ArtXpert este o galerie de artă înfiinţată în anul 1990, având un sediu în Bucureşti şi unul în Pasadena, California. Galeria reprezintă exclusiv următorii artişti: Matei Şerban, Paul Hitter, Traian Filip, David Sandu, Vasile Grigore, Jason Crum, Cornel Lazia.
Site-ul galeriei: http://artxpert.net/

Adresa ArtXpert: Strada Puţul lui Zamfir nr 45, Bucureşti
Intrarea este liberă

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.