Expoziție de fotografie dedicată Zilei Naționale a României

0

UNIVERSUL RURAL RELIEFAT IN PICTURA

Pe perioada lunii decembrie vă invităm la Casa de Cultură a Studenților București să vizitați o Expoziție de fotografie dedicată Zilei Naționale a României.

Expoziția cuprinde 33 de fotografii prezentate în spațiul expozițional al instituției.

Având ca temă universul rural si costumul naţional reliefate în pictură, manifestarea are un caracter educativ prin prezentarea marilor maeștri ai picturii româneşti : Grigorescu, Luchian, Tonitza, Aman, etc.

SIGLA CCS

Proiectul urmărește familiarizarea tinerilor cu specificul artelor frumoase și dorește să stimuleze interesul tinerilor pentru vizitarea muzeelorși galeriilor de artă, astfel ei putând vedea lucrările autentice ale marilor pictori români.

Expoziția de fotografie este și o sursă de inspirație atât pentru tinerii cu talent la pictură, cât și pentru cei ce doresc să afle ulterior mai multe informații despre autorii tablourilor, stilurile de pictură, istoria artei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.