Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziție de artă contemporană la Palatul Parlamenului în cadrul Galei LSRS

0

Prima expoziție din 2014 a Florean Art Museum va avea loc pe 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului în cadru ediției aniversare de 5 ani a Galei Ligii Studenților Români din Străinătate aceasta initulându-se RECIPROCUS.

Gala Studenţilor Români din Străinătate va reuni aproximativ 1.000 de studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi jurnalişti, pentru a-i sărbători pe tinerii care în anul academic 2012-2013 au făcut ca România să fie mândră de ei.

Expoziția RECIPROCUS reunește sub conceptul reciprocitătii un număr de peste 30 artiști contemporani,atât din țara noastră, cât și din alte 15 țări , de pe 5 continente(Asia, Africa, America de Sud, America de Nord, Europa), și cuprinde lucrari  de pictură, gravură și mail-art.

Conceptul expoziției a pornit de la posibilitatea de a crea relaţii între oameni, fie că e vorba de reprezentări vizuale sau de privitori. Privirile din lucrări reflectă varii stări umane, de la bucurie la dezgust sau frică, invitând la reciprocitate cu privitorul.

Curatorul expoziției RECIPROCUS, Alexandra Mihali, afirma faptul ca ”datorită așezării lucrărilor în spațiu, expoziția de față presupune o comunicare mediată, invitând la reciprocitate;  lucrările se uită la privitorul care, inevitabil, comunică cu lucrarea – fie și printr-o simplă relație de privire.”

”Ne bucurăm să fim prezenți în acest  loc in care sunt recompensate tinerele valori ale țării noastre. Este un bun prilej de a trasmite mesajul unor artiști contemporani sub forma lucrărilor acestora.” a afirmat Mara Florean, Director Florean Art Museum.

Participantii la eveniment vor putea afla informații despre artisti prin scanarea QR code ului atașat fiecărui exponat cu telefonul mobil.

Parteneri:Liga Studenților Romani in Străinatate, Blitz TV, Modernism.ro, 220.ro, Diverta, Cooperativa Urbană, Romania Pozitivă, Vice, Hip Mag, IQ Ads, Ziare.com

RECIPROCUS- FINAL

facebook.com/FloreanArtMuseum

 www.floreanartmuseum.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.