Expozitie caritabila la AFI Palace Cotroceni! 18-23 decembrie 2010

0

Rotaract Triumph lanseazã campania “Dãruiește cu artã”!

În perioada 18– 23 decembrie, cumpãrând orice obiect de artã (tablouri, felicitãri hand made, icoane etc.) din expoziția “Dãruiește cu artã” din cadrul AFI Palace Cotroceni (Bucuresti), susții cursurile de picturã și orele de terapie prin artã ale copiilor din centrul de plasament “Sfânta Maria”. Astfel, orice cadou cumpãrat este și o investiție în educație.

Studenți și absolvenți ai Universitãții Naționale de Arte, precum și ai Facultãții de Teologie s-au alãturat campaniei și au pregãtit tablouri, icoane, picturi grafice și alte obiecte artistice numai bune sã fie oferite cadou de Crãciun.
Campania “Dãruiește cu artã”, al cãrei obiectiv principal este acela de a obține fonduri pentru programele educative ale copiilor din centrele de plasament, se va desfãșura pe tot parcursului anului 2011.

Pentru mai multe informații accesați blogul dedicat campaniei:  daruiestecuarta.wordpress.com
Parteneri media: lumebuna.ro romaniapozitiva.ro și thechronicle.ro

*Standul Rotaract este amplasat la etajul 1, în  zona spațiului de joacã pentru copii.

Despre Rotaract Triumph
Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintã aripa tânãrã a Rotary International. Tinerii cu vârsta cuprinsã între 18 și 30 de ani din cluburile Rotaract au ca arie de acțiune comunitãțile în care se aflã, precum și universitãțile și sunt sponsorizați de un club local Rotary.

Cu peste 7.000 de cluburi în aproximativ 163 de țãri, Rotaract este unul din cele mai semnificative programe Rotary, având o dezvoltare continuã de-a lungul timpului. În prezent, este un fenomen rãspândit în întreaga lume.
Principalele obiective ale clubului Rotaract Triumph ţin de orientarea sa către nevoile societăţii, promovând, totodată, înţelegerea internaţională.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează