Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziția XR3 – premieră absolută în România

0

Ne face plăcere să vă invităm la CINETic (Str. Tudor Arghezi 3b, București), în perioada 12-17 iulie 2021, la Expoziția XR3, ce va reuni creațiile VR și imersive din programul Festivalurilor de la Cannes și NewImages, o premieră absolută în România, la inițiativa Institutului Francez și UNATC.

XR3 – Virtual Exhibition co-curated by Cannes XR & New Images Festival oferă publicului o perspectivă inedită asupra lumii virtuale, prin intermediul platformei Museum of Other Realities, reunind 20 de producții cinematografice VR, animații, experiențe audiovizuale, interactive și instalații VR single sau multi-user, dintre care unele în premieră mondială.

Vă așteptăm cu drag la CINETic să explorăm împreună fascinanta lume a realităților virtuale.

Pentru a vă programa la aceste experiențe VR inedite, vă rugăm accesați acest link.

cinetic.arts.ro

  • Toate experiențele VR selecționate în Festival vor fi disponibile gratuit și publicului din România în perioada 12-17 iulie 2021, la sediul CINETic, în baza unei programări ce poate fi accesată aiciAccesul se va face la fiecare oră fixă.
  • Toate device-urile folosite sunt dezinfectate conform normelor sanitare în vigoare și sunt utilizate doar cu huse de unică folosință, pentru protecția publicului și a organizatorilor.
  • Accesul publicului în spațiu se face doar purtând mască de protecție.
  • Toate spațiile de desfășurare a evenimentului sunt igienizate conform normelor sanitare în vigoare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.