Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziția „Tribute to Nature” în Galeria creart

0

Expoziția Tribute to Nature în Galeria creart

1 – 15 noiembrie 2016

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, găzduiește în perioada 1 – 15 noiembrie 2016, în Galeria creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, expoziția “Tribute to Nature” semnată de Alexandru Potecă.

Vernisajul expoziției are loc marți, 1 noiembrie, ora 17:30, iar intrarea este liberă.

afis-tribute-to-nature

Alexandru Potecă este un artist român care lucrează în București în domeniul sculpturii și al designului. Absolvent al Universitații Naționale de Arte, acesta a urmat studii postuniversitare la Kala Bhavana, Shantiniketan, în India.

Pornind de la ideea „De ce să copiem natura când o putem folosi în mod direct și inteligent”, expoziția ‘Tribute to Nature” vă invită să descoperiți o colecție de lămpi suflate manual și acoperite cu frunze de cală, brusture și iederă.

De asemenea, în cadrul expoziției veți putea admira pahare, mese și corpuri de mobilier colate cu material organic și ziare vechi printr-o tehnică inspirată de natura unică a Shantiniketanului, ce constă în aplicarea frunzelor și a florilor naturale, combinate cu foiță de cupru și aurie, pe obiecte obișnuite.

Brevetată și cunoscută sub denumirea ”vegetal coating”, această tehnică pune în valoare bogăția cromatică și geometria pe care le regăsim exclusiv în natură.

Rezultatele sunt expresive si se găsesc sub brandul Next Hand Design (www.nexthanddesign.com ).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.