Expoziția „Searching 3”

0

Searching 3

A treia a ediție a expozițiilor „Searching” propune publicului o nota cu totul diferită. Omul este prins într-un itinerariu de forme și sensuri aparent instabile, deoarece spațiul are un limbaj universal. Ordinea pare construită din contururi sau din fragmentele de simțuri, care o dată transpuse pe pânză sau în materie definitivează perspectiva duală a gândirii, mereu cuprinsă între tridimensional și bidimensional.

Inițiatorii acestei ediții își propun să lanseze o nouă provocare, unde alăturările operelor de artă transmit ideea unei poteci și inundă mintea privitorului cu referințe dinamice, determinând orice vizitator să-și caute un sens printre atâtea lumi cunoscute doar prin intuiție.

„Searching” își deschide porțile către vizitatorii săi în perioada 14.03.- 20.05. 2014, în intervalul orar 9-20, de luni până vineri în Facultatea de Istorie București (Holul de Marmură).

Vă așteptăm cu drag,
Luiza Fetița
Teofana Filip
Cătălin Burtea
Răzvan Petrișor Iacob
Valentin Soare
Cătălin Oancea

afis-searching-3 (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează