Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţia „Rendez-Vous cu Arta” se prelungeste până pe 3 iunie

0

Expoziția de pictură ”Rendez-vous cu Arta” semnată de Laura Lucia Mihalca, găzduită de către Ceainăria Rendez-Vous Floreasca, se prelungește până pe 3 iunie inclusiv.

Proiectul reprezintă cea mai recentă serie a artistei, fiind o expoziție inedită ce invită publicul să redescopere unicitatea naturii. Într-o atmosferă cu parfum de ceai, publicul poate observa, în spatele peisajelor sensibile și vii, pasiunea artistei pentru natură şi culoare.

DSC_0493

Revedeți aici interviul luat tinerei artiste la vernisaj:

În plus, 1 Iunie se sărbătorește cu suflet de copil în Grădina de Ceai Rendez-Vous.

La orele pranzului Rendez-Vous pregătește o surpriza micuților ce vor trece pragul Ceainariei din Floreasca.
Copilăria este varsta de aur a vietii,trebuie sa nu uitam niciodata sa fim copii, veseli, sa avem visuri si mijloace sa le implinim.

In  Grădina de Ceai Rendez-Vous Floreasca orice om va veni la ceainărie luni, 1 iunie, va avea 10% reducere la nota de plată, de vreme ce in Ceainaria Rendez-Vous Universitate, oferim al doilea ceai gratuit, din partea noastra.

De ce? Pentru ca Rendez-Vous iubește copilăria și spiritul ludic. ♥

Detalii despre eveniment pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1604875663131092/

Laura Lucia Mihalca este unul din cei mai activi tineri artişti români contemporani, fiind o prezenţă constantă pe simezele din Bucureşti şi din ţară.

Lucrările sale au fost expuse în cadrul celor mai prestigioase instituţii de cultură din Bucureşti şi din ţară, aflându-se actualmente în colecţii particulare importante.

Dintre expoziţii, menţionăm: Expoziţia “Steaua Mării”, Biblioteca Naţională a României, Bucureşti, septembrie 2014; Expoziţia “Peisajul unui vis”, Centrul cultural Jean Louis Calderon, Bucureşti, august 2014; Expoziţia de grafică de carte Sinestezii, Muzeul Mihail Sadoveanu, Iaşi, aprilie 2011; Expoziţia de pictură „Vis?ARE”, Biblioteca Metropolitană Mihail Sadoveanu, Bucureşti, noiembrie 2010; Salonul artelor, Elite Proof Art Gallery, Bucureşti, iunie 2011; “Eminescu”- Centrul Cultural Schiller, Bucureşti, 2008.

Pagina oficială de facebook: www.facebook.com/LauraLuciaMihalca.artist

Ceainăria Rendez-Vous este o oază de linişte, ceaiuri deosebite şi atmosfera de neuitat, povestea acestui concept având o istorie de mai bine de 12 ani. În tot acest timp, ceainăria s-a remarcat prin profesionalism, atenţie la detalii şi orientarea către nevoile şi dorinţele clienţilor. Ceainăria Rendez-Vous a devenit un adevărat loc al dezvăluirilor amoroase, al amiciţiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului către frumos. În prezent, echipa se mandresete cu o gamă de peste 200 de ceaiuri şi două ceainării Rendez-Vous, ambele în cele mai bune şi accesibile zone ale Capitalei.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.