Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţia “Ipostaze cristologice. Elogiul suferinţei – Teme după maeştri” / Galeria Orizont, 27 aprilie – 11 mai 2014

2

Uniunea Artiştilor Plastici din România vă invită la Expoziţia “Ipostaze cristologice. Elogiul suferinţei – Teme după maeştri” a maestrului Vasile Mureşan – Murivale, ce va avea loc la Galeria Orizont în perioada 27 aprilie – 11 mai 2014.

Expoziţia se doreşte a fi un < environment > de interior constituit dintr-o suită de asamblaje cu teme după maeştri, revizitări, scene din viaţa lui Isus – lucrări elaborate între anii 2012-2014. Operele, inspirate de maeştrii prerenascentişti, renascentişti, Baroc, Roccoco şi Arta Sacră a secolului XX, vor intra în dialog cu un grup floral viu ce va plusa starea de intimitate.

Expoziţia va cuprinde în jur de 1000 de lucrări, de la schiţe în baiţ , schiţe de culoare, acrilic pe hârtie, acrilic pe carton, ulei pe pânză , ulei pe carton, pictură pe metal pictată pe faţă şi verso, până la pictură pe mătase.

Vizitatorii vor avea acces doar la vitrina galeriei unde, ca într-un palimpsest, vor fi vizibile toate lucrările. Interiorul expoziţiei va fi expus zilnic, fotografic şi video, în format documentar în spaţiul virtual pentru a putea fi vizibil la nivel global, pe facebook (pagina artistului Vasile Mureşan – Murivale) şi pe youtube.

După expoziţie, grupajul de lucrări va fi expus pe un deal din Dosul Gârciului, la Sângeorz – Băi, într-un câmp cu flori de munte.

Vasile Mureşan – Murivale

IPOSTAZE CRISTOLOGICE -     ELOGIUL SUFERINTEI - LUCRARI DE MURIVALE - TEME DUPA MASTRI . (287)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

2 comentarii

  1. avatar

    IMI PLACE TARE MULT MAESTRUL MURIVALE, SE AFLA IN PREFERINTELE MELE ARTISTICE.MA BUCUR CA A REUSIT SA ORGANIZEZE O ASEMENEA EXPOZITIE FOARTE INEDITA.FELICITARI MAESTRE.AM ACHIZITIONAT CATEVA LUCRARI DE-ALE DVS SI SUNT F FERICITA.VA CONSIDER UNUL DINTRE CEI MAI BUNI CONTEMPORANI.POATE IN CURAND O SA FACETI O EXPOZITIE SI CU MAI TINERII S FOARTE TALENTATI ARTISTI MIHAI LIVIU SI ADRIAN GHENIE.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.