Expoziţia G R A F I C A R O M Â N E A S C Ã 2 0 1 3

0

 Filiala de Grafică a Uniunii Artiştilor Plastici din România anunţă deschiderea expoziţiei

G R A F I C A  R O M Â N E A S C Ã  2 0 1 3

în perioada 15 octombrie – 8 noiembrie 2013

 grafica romaneasca expozitie

Evenimentul, aflat la a IIIa ediţie, aduce laolaltă artişti profesionişti din întreaga ţară şi radiografiază, sperăm corect, starea graficii româneşti contemporane, tendinţele, tematica şi tehnicile folosite.

Deschisă tuturor genurilor, expoziţia valorizează atât creaţiile unicat, cât şi cele multiplicabile, facilitând astfel accesul la creaţia artistică a unui număr mai mare de iubitori de artă.

Expoziţia reuneşte în spatiile Căminului Artei din Bucuresti,

68 de artişti din ţară și străinătate care expun 100 de lucrări de grafică.

Vernisajul va avea loc la

 C Ă M I N U L  A R T E I

marţi, 15 octombrie 2013, ora 18.00

 

/Afiş Eveniment realizat de Ioan Cuciurcă/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează