Expozitia foto „Pustnicu” / Metrou Dristor, 3 martie 2010

0

Bucuresti – 03 martie 2010 – Atentie! Se deschid portile expozitiei foto ” Pustnicu – padurea Bucurestiului” !

Atentie! In data de 03 martie 2010, orele 18 Asociatia „Bucurestiul meu drag” (www.orasul. ro) deschide portile expozitiei fotografice „Pustnicu – padurea Bucurestiului” in statia de metrou „Dristor 1”. Usile vor ramane deschise iubitorilor de Bucuresti si de fotografie timp de doua saptamani pentru o calatorie in imagini in padurea Pustnicu. Puteti vedea galeria cu fotografiile ce vor fi expuse la www.orasul.ro

Grupajul de fotografii cuprinde 51 de instantanee suprinse de catre fotografii iubitori ai urbei de pe malul Dambovitei, in excursia organizata de catre Asociatia „Bucurestiul meu drag” in padurea Pustnicu in toamna lui 2009.
Curatorul acestei expozitii este domnul Andrei Birsan.
“Galeria de expozitie” este pusa la dispozitie de catre SC Metrorex SA.

Sponsori:
– Fotohobby shop – magazinul tau foto, www.fotohobbyshop. ro
– Tiparirea fotografiilor expuse este asigurata de catre Media Tech Services SRL, www.media-tech. ro
Partener media: Radio Romania International www.rri.ro

Va asteptam cu usile deschide la Dristor 1!

Andrei Birsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro

Despre Asociatia „Bucurestiul meu drag” www.orasul.ro
Asociatia „Bucurestiul meu drag” a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oameniilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.
Detalii pe pagina web a asociatiei: www.orasul.ro.

Despre Metrorex www.metrorex. ro
La data de 19 noiembrie 1979 primul tronson al magistralei I, in lungime de 8,1 Km cu sase statii, pe distanta Semanatoarea / Timpuri Noi era dat in exploatare.
De atunci metroul bucurestean este “zi de zi in miscare” facandu-ne viata mai buna.

Despre FOTO HOBBY www.fotohobbyshop. ro
Magazinul FOTO HOBBY cu o vechime de peste 10 ani, are ca domeniu de activitate comercializarea aparatelor si accesoriilor foto-video destinate atat amatorilor cat si profesionistilor. Cu o oferta foarte bogata de peste 4.000 de repere diferite, aflate in permanenta pe stoc, magazinul FOTO HOBBY, din Bucuresti, Str. Covaci nr. 7, se afla in topul magazinelor de profil din Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează