Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziția Felină Internațională de Primăvară SofistiCAT Rock!

0

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 1-2 aprilie, la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.

Afis
Prin fața unui prestigios juriu internațional vor defila superbe exemplare de pisici din rasele: Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Ragdoll, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.


Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-18
, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW. Cele mai frumoase pisici din expoziție se vor întrece atât sâmbătă, cât și duminică în marea finală, pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici.
În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora  (bijuterii, tricouri, poșete, face-painting).
De asemenea, vizitatorii vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici.
Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania „ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, spre adopție.
Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii până-n 12 ani au acces gratuit.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.