Expoziția de ”portrete cu miau! și vreau!”, destinate copiilor și colecționarilor de toate vârstele

0

Sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 11:00, inaugurăm alături de Oana Ispir expoziția sa de ”portrete cu miau! și vreau!”, destinate copiilor și colecționarilor de toate vârstele. 

Expoziția Oanei reunește desene și gravuri, precum și o colecție de portrete ale personajelor din noua ediție a volumului de poezii pentru copii ”Prințul Miorlau” de Nina Cassian. 

 

Evenimentul are loc în weekendul 29 – 30 octombrie 2022 în Casa lui Zoe, spațiul destinat poveștilor editurii Frontiera din Str. Vatra Luminoasă nr.95, București. Mai multe detalii găsiți aici: https://fb.me/e/2ndPwIMMn 

PROGRAM 

Sâmbătă, 29 octombrie 

11:00 – 13:00 – lansare de carte cu sesiune de autografe ale Oanei Ispir, muzică și ceai cald 13:00 – 16:00 – expoziție deschisă, cu vânzare 

Duminică, 30 octombrie 

13:00 – 16:00 – expoziție deschisă, cu vânzare 

Oana Ispir a ilustrat 30 de cărți pentru copii și este membră a Clubului Ilustratorilor și a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Prințul Miorlau, din seria de autor Nina Cassian, este prima colaborare a Oanei cu Editura Frontiera.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.