Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţia de fotografie “Safari pe Valea Trotușului”

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, împreună cu Asociaţia Cultural Științifică „Dimitrie Ghika- Comănești” vă invătă să luați parte la evenimentul de vernisare a Expoziției de fotografie „Safari pe Valea Trotușului”, care va avea loc vineri, 6 iunie 2014, începând cu ora 13.00.

            În perioada 7 – 22 Iunie 2014, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” găzduiește  foto-expoziția „Safari pe Valea Trotușului”, organizată în colaborare cu Asociaţia Cultural Științifică „Dimitrie Ghika – Comănești”.

Foto-expoziția „Safari pe Valea Trotușului” îşi propune să evidențieze valorile naturale ale întregii zone, pentru a le face cunoscute publicului larg şi, de ce nu, pentru a constitui un punct de atracţie pentru toţi aceia care, în peregrinările lor, se vor abate şi pe Valea Trotuşului.

            Cele 80 de imagini care fac obiectul foto-expoziţiei „Safari pe Valea Trotuşului” prezintă succint cele mai imaginile celor mai reprezentative specii din flora și fauna spontană, de la izvor – Frumoasa şi până la vărsarea Trotușului în Siret.

Imaginile surprinse în fotografii arată aspecte fenologice diferite, determinate de microclimatul specific zonei Văii Trotuşului si variația altitudinii de-a lungul cursului Râului Trotuş, până la varsarea lui în Râul Siret.

Vă invităm să descoperiți peisajele inedite de pe Valea Trotușului,  imortalizate de aparatele foto ale tinerilor de la Colegiului Tehnic ”Dimitrie Ghika” Comănești, membri ai Asociației Cultural Științifice ”Dimitrie Ghika- Comănești”. Expoziția este deschisă publicului, în intervalul orar 10.00 – 19.00, de marți până duminică.

afis_expozitie safari 2014

Organizatori: Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” si Asociația Cultural Științifică „Dimitrie Ghika – Comănești”

Proiect sustinut de : Primăria Orașului Comănești, Centrul de Informare Europeană „Europe Direct Comănești”, Colegiul Tehnic „Dimitrie Ghika” Comănești

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Revista Ioana, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educației din România, HotNews, SmartWoman.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.