Expoziția de fotografie realizată de cele 7 persoane fără adăpost, clienți ai Asociației Carusel, va fi prezentată pe gardul Muzeului Municipiului București – Palatul Șuțu, pe 6 februarie

0

Ne face plăcere să vă invităm la cel de-al doilea vernisaj al expoziției de fotografie în aer liber „În deciziile care ne privesc, avem nevoie să fim auziți!” realizată de 7 cetățeni fără adăpost din București, clienți ai Asociației Carusel. În cadrul acestui eveniment, autorii fotografiilor ne vor povesti despre realitățile dure cu care se confruntă și ce a însemnat pentru aceștia să transpună în fotografii momente din viața de zi cu zi: unde își găsesc adăpost, prin ce trec pentru a-și face actele de identitate, cum e viața pe stradă.

Fotografiile vor fi expuse pe gardul Palatului Suțu (Bulevardul Ion C. Brătianu, nr. 2), parte din Muzeul Municipiului București, iar vernisajul va avea loc luni, 6 februarie, în intervalul 14.00 – 16.00, în holul muzeului.

Ne bucurăm de disponibilitatea Muzeului Municipiului București de a găzdui expoziția, atât din perspectiva faptului că cetățenii invizibili ai orașului au prilejul să-și expună în prim-plan, în centrul Capitalei, dificultățile cu care se confruntă, dar și pentru ocazia de a reflecta alături de dumneavoastră și publicul larg în legătură cu soluțiile la problemele persoanelor fără adăpost.

Vernisajul va fi deschis de Dl. Adrian Majuru, Directorul Muzeului Municipiului București, iar la eveniment vor fi prezenți autorii fotografiilor, precum și reprezentanți ai Asociației Carusel și ai CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică.

Această inițiativă face parte dintr-un proiect mai amplu, “Vocea cetățenilor fără adăpost”, derulat de Centrul de Resurse pentru participare publică și Asociația Carusel.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.