Expoziţia de fotografie “Istorie şi Tradiţie în Lacul Tei”.

0

Evenimentul este organizat de către Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei şi presupune mai multe activităţi:

  • Expoziţie de fotografie şi documente vechi din cartier.
  • Consultarea cetăţenilor cu privire la problemele cu care se confruntă în cartier.
  • Activităţi cu copii  – Desene pe asfalt .

Evenimentul se va desfăşura în data de 1 iunie , 2014 începând cu orele 11.00  în parcul Circului (Bucuresti), zona scărilor. 

eveniment

Despre  G.I.C.L.T.

Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei  s-a înfiinţat în 2010  şi este format din cetăţeni care care sunt preocupaţi să identifice  şi să rezolve probleme cu care se confruntă în spaţiul public din cartierul lor. Prin actiunile lui,Grupul De Initiativa Civica Lacul Tei a reusit sa determine autoritatile sa schimbe lucrurile in bine.

Ce a reuşit :

  • In 2010 a obtinut reabilitarea  aleii Judetului
  • In 2011 a schimbat regulile de parcare  pe bulevardul Lacul Tei
  • In 2011, 11 000 m2 din parc  au fost ingraditi; prin protestul din 2012 a reusit eliberarea acestei zone
  • Din 2012 frumusetea Parcului Circului  este readusa prin replantari de copaci, prin ingrijirea lacului, reparatia mobilierului, scarilor si sistemului de irigatii, schimbarea firmei de paza.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează