Expoziţia de ceramică „Forma Minimalã” a artistului Nicolae Moldovan la Galeria Galateea

0
Vã invitãm la expoziţia de ceramică  „Forma Minimalã” a artistului  Nicolae Moldovan la Galeria Galateea 
Joi, 29 martie 2012, de la ora 18.00, va avea loc la Galeria Galateea, Calea Victoriei nr 132, sector 1, Bucureşti, vernisajul expoziţiei de ceramică semnatã Nicolae Moldovan. Redeschisă prin iniţiativa Uniunii Artiştilor Plastici din România, la finele anului 2011, Galateea este prima galerie de ceramică contemporană din România.     

Expoziţia va fi deschisă până în data 16 aprilie 2012 26 aprilie 2012
 
 Expoziţia „Forma Minimală”, semnată de Nicolae Moldovan, va putea fi vizitată în perioada 29 martie – 16 aprilie 2012, la Galeria Galateea (Calea Victoriei 132, sector 1, Bucureşti).
Expoziţia „Forma minimalã” reuneşte lucrãri care trãiesc în primul rând prin forma curatã, esenţializatã şi forţa datã de aceasta. Din când în când,  „forma mamã” interacţioneazã cu elemente de o altã consistenţã şi materialitate, acestea intrând în conflict, agresând-o.  Nicolae Moldovan
 
Curator: Cristina Bolborea
Nicolae Moldovan a absolvit Universitatea Naţionalã de Arte, Bucureşti în anul 1998 – departamentul Ceramicã, la clasa profesorilor Alexie Lazãr Florian şi  Doru Marian..
Începând cu anul 1993 artistul este prezent în expoziţii de grup în România, Germania, Koreea de Sud şi Bulgaria.
 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează