#EXPLORATORII in Bucuresti

0

PIUA CAMP propune un program prin pcare sustinem activ procesul de dezvoltare personala a copiilor si adolescentilor, oferind un cadru complementar educatiei oferite prin intermediul scolii.

Proiectul #EXPLORATORII ofera celor mici ocazia de a-si urma si explora fiecare vis, avand suportul unei echipe formata din actori profesionisti, psihologi de adolescenti si copii, specialisti in comunicare, oameni de publicitate, artisti plastici sau cadre didactice.

Va invitam sa luati parte in prima zi a vacantei intersemestriale la evenimentul de lansare a acestui program prin participarea la ‘’#EXPLORATORII in Bucuresti’’, un treasure hunt educativ cu participare gratuita pentru parinti si copii cu varstele cuprinse intre 6 si 14 ani.

Veti porni impreuna cu cei mici intr-o aventura urbana pentru descoperirea unor locuri necunoscute, dar importante in istoria si cultura Bucurestiului, pe 31 ianuarie. Mai mult, veti fi primii EXPLORATORI ai proiectului, beneficiind de o serie de surprize pregatite la finalul aventurii.

vizual.#EXPLORATORII

Punct de plecare: in fata Muzeului National Grigore Antipa

Ora: 11.00

Data: 31 ianuarie.

Durata : ~1,5h

  • INSCRIEREA SI PARTICIPARE GRATUITA:

http://www.ateliergrup.ro/piuacamp

  • PAGINA EVENIMENTULUI DE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/486909884781578/

  • CLIPUL DE PROMOVARE A PROGRAMULUI #EXPLORATORII:

‘’Imi place sa fiu copil! ‘’ https://www.youtube.com/watch?v=xTqfUam_NNs

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează