#EXPLORATORII in Bucuresti

0

PIUA CAMP propune un program prin pcare sustinem activ procesul de dezvoltare personala a copiilor si adolescentilor, oferind un cadru complementar educatiei oferite prin intermediul scolii.

Proiectul #EXPLORATORII ofera celor mici ocazia de a-si urma si explora fiecare vis, avand suportul unei echipe formata din actori profesionisti, psihologi de adolescenti si copii, specialisti in comunicare, oameni de publicitate, artisti plastici sau cadre didactice.

Va invitam sa luati parte in prima zi a vacantei intersemestriale la evenimentul de lansare a acestui program prin participarea la ‘’#EXPLORATORII in Bucuresti’’, un treasure hunt educativ cu participare gratuita pentru parinti si copii cu varstele cuprinse intre 6 si 14 ani.

Veti porni impreuna cu cei mici intr-o aventura urbana pentru descoperirea unor locuri necunoscute, dar importante in istoria si cultura Bucurestiului, pe 31 ianuarie. Mai mult, veti fi primii EXPLORATORI ai proiectului, beneficiind de o serie de surprize pregatite la finalul aventurii.

vizual.#EXPLORATORII

Punct de plecare: in fata Muzeului National Grigore Antipa

Ora: 11.00

Data: 31 ianuarie.

Durata : ~1,5h

  • INSCRIEREA SI PARTICIPARE GRATUITA:

http://www.ateliergrup.ro/piuacamp

  • PAGINA EVENIMENTULUI DE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/486909884781578/

  • CLIPUL DE PROMOVARE A PROGRAMULUI #EXPLORATORII:

‘’Imi place sa fiu copil! ‘’ https://www.youtube.com/watch?v=xTqfUam_NNs

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează