Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs gratuit de marketing strategic susținut de Tim Lane

1

Expertiză britanică de marketing pentru profesioniștii din România.

Sâmbătă 28 martie, între orele  9:00 și 12:00, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din București, Oxford College of Marketing organizează  pentru profesioniștii de marketing din România un curs de marketing strategic susținut de Tim Lane.  Oxford College of Marketing şi  Institutul de Marketing  lansează cu această ocazie în România noul program de certificare internațională Diploma în Marketing Profesional în varianta blended learning care combină sistemul de studiu la distanţă cu un program de cursuri de weekend.

annajohnsonwithrosiephipps

Participanții la cursul deschis sunt directori, coordonatori și experți de marketing, brand manageri dar și profesioniști implicați în livrarea performanței de marketing: directori de companii, responsabili de training și resurse umane, care vor putea face schimb de experiență și dezbate teme sau probleme cu care se confruntă în companiile în care lucrează.

Noul program de certificare oferit în România de Institutul de Marketing și Oxford Colege of Marketing este îmbogățit cu teme noi și actuale dar și suport pentru a livra competențe noi. Programul de certificare este alcătuit din trei module, dintre care două sunt obligatorii (Strategic Marketing şi Mastering Metrics), iar unul electiv (Digital Strategy sau Driving Innovation). Este o condiție impusă de  Chartered Institute of Marketing  care revizuiește frecvent programa pentru a ține pasul   cerințele și nevoile angajatoriloe. De asemenea, cursurile le permit  astfel și profesinoștilor din România să obțină recunoaștere pentru experiența lor dar și să fie la zi cu schimbările din domeniul lor.

Programul de certificae se adresează profesioniștilor cu experiență în marketing iar cursurile sunt concentrate pe partea practică și insistă asupra aplicării noțiunilor de marketing în organizațiile în care lucrează cursanții. O mare parte din programul de pregătire constă în dezvoltarea unor proiecte aplicate de marketing pentru organizațiile în care aceștia lucrează.

Tim Lane predă la Oxford College of Marketing din Marea Britanie este Chartered Marketer și profesor calificat, are un MBA, a abolvit Diploma PostGraduate Professional Diploma  în Marketing și este licențiat în Business Studies. Are o experiență de predare de peste 20 de ani  în diverse instituții pentru certificările Chartered Institute of Marketing (CIM), unde este Fellow of the CIM (FCIM) dar și examinator.

TimLane_2

Tim și-a început experiența de profesionist lucrând în vânzări FMCG, cu firme ca P&G, Duracell, Dairy Crest Foods. S-a ocupat  de  marketing și vânzări pentru afacerea familiei până când a fost vândută către compania Whitbread. Zonele sale de expertiză sunt marketingul  strategic, strategia de business și comportamentul consumatorului.

Tim este pentru prima dată în România și este nerăbdător  să discute despre probleme specifice ale pieței de aici, mai ales din companiile internaționale pentru care pregătește profesioniști  și în Marea Britanie.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare asociație a marketerilor din Europa, cu peste o sută de ani de existență. CIM trasează standardele profesionale în domeniu, dezvoltând și actualizând permanent programele de studiu  în funcție de dinamica  pieței muncii și de cerințele venite din partea angajatorilor.

Institutul de Marketing a fost creat în parteneriat cu Oxford College of Marketing și More Marketing Solutions pentru a oferi sprijin local în Romania tututor oamenilor de marketing interesați de performanță profesională la standarde internaționale prin calificări CIM (Chartered Institute of Marketing). Periodic, Institutul oferă acces la resurse de marketing dar și  webinare pe teme din domeniu.  Cei  interesați pot găsi mai multe informatii pe site-ul dedicat, www.institutuldemarketing.ro dar si pe portalul de resurse Marketing Focus, www.marketingfocus.ro.

Linkuri utile:

Institutul de Marketing   www.institutuldemarketing.ro / www.marketingfocus.ro

Oxford College of Marketing    www.oxfordcollegeofmarketing.com/about-us/

Chartered Institute of Marketing    http://www.cim.co.uk/Home.aspx.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: România pozitivă - Institutul de Marketing

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.