Există viaţă după doliu! Evenimente gratuite la Cluj și București

0

Mi-am pierdut soţul / soţia. Unde găsesc ajutor?

În România, mor în fiecare oră 4 femei şi bărbaţi cu familii tinere, iar studiile arată că pierderea partenerului este cel mai stresant eveniment din viaţa unui om. Presiunea emoţională, socială şi financiară este uriaşă şi nu ştii dacă acest coşmar va dura un an, doi sau zece şi ce se va întâmpla mai departe cu tine şi cu copiii.

Un sprijin real îl reprezintă întâlnirile cu alte văduve sau văduvi, pentru a simţi că durerea ta e ascultată şi respectată şi pentru a găsi puterea de a merge mai departe, pentru copii şi pentru propria şansă la fericire.

Duminică, 16 februarie 2014, între 10.00-18.00, va avea loc în Bucureşti şi în Cluj un eveniment inedit şi gratuit, organizat de Asociaţia “Există viaţă după doliu!” pentru cei care au amânat să îşi acorde timpul necesar vindecării.

Grupul de sprijin va fi alcătuit din 10 femei şi bărbaţi cu pierdere recentă şi vom fi alături de psihoterapeuţi cu experienţă, într-o atmosferă optimistă, confidenţială şi caldă, potrivită pentru exprimarea stărilor negative, socializare. Ziua începe cu un ceai sau cafea alături de prietenii noi, urmează cunoaşterea, apoi un exerciţiu de terapie de grup, masa de prânz împreună, o plimbare în natură şi alte activităţi terapeutice de grup prin care spunem povestea noastră şi învăţăm din poveştile celorlalţi.

Înscrieri se fac prin formularul de pe site-ul www.existaviatadupadoliu.ro sau la telefon

Cluj Napoca – Iulia Savoş, psihoterapeut – 0743.787.613

Bucureşti – Livia Căciuloiu, psihoterapeut – 0742.024.642

Email: contact@existaviatadupadoliu.ro

evdd afis FB_1 zi vindecare_16 februarie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează