Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Există viaţă după doliu! Evenimente gratuite la Cluj și București

0

Mi-am pierdut soţul / soţia. Unde găsesc ajutor?

În România, mor în fiecare oră 4 femei şi bărbaţi cu familii tinere, iar studiile arată că pierderea partenerului este cel mai stresant eveniment din viaţa unui om. Presiunea emoţională, socială şi financiară este uriaşă şi nu ştii dacă acest coşmar va dura un an, doi sau zece şi ce se va întâmpla mai departe cu tine şi cu copiii.

Un sprijin real îl reprezintă întâlnirile cu alte văduve sau văduvi, pentru a simţi că durerea ta e ascultată şi respectată şi pentru a găsi puterea de a merge mai departe, pentru copii şi pentru propria şansă la fericire.

Duminică, 16 februarie 2014, între 10.00-18.00, va avea loc în Bucureşti şi în Cluj un eveniment inedit şi gratuit, organizat de Asociaţia “Există viaţă după doliu!” pentru cei care au amânat să îşi acorde timpul necesar vindecării.

Grupul de sprijin va fi alcătuit din 10 femei şi bărbaţi cu pierdere recentă şi vom fi alături de psihoterapeuţi cu experienţă, într-o atmosferă optimistă, confidenţială şi caldă, potrivită pentru exprimarea stărilor negative, socializare. Ziua începe cu un ceai sau cafea alături de prietenii noi, urmează cunoaşterea, apoi un exerciţiu de terapie de grup, masa de prânz împreună, o plimbare în natură şi alte activităţi terapeutice de grup prin care spunem povestea noastră şi învăţăm din poveştile celorlalţi.

Înscrieri se fac prin formularul de pe site-ul www.existaviatadupadoliu.ro sau la telefon

Cluj Napoca – Iulia Savoş, psihoterapeut – 0743.787.613

Bucureşti – Livia Căciuloiu, psihoterapeut – 0742.024.642

Email: contact@existaviatadupadoliu.ro

evdd afis FB_1 zi vindecare_16 februarie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.