Exercitiu de diplomatie la Scoala Americana Internationala din Bucuresti

0

Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB)  invita comunitatea internationala la un exercitiu de diplomatie sambata, 23 mai, in campusul de pe Sos. Pipera.  Traditionalul Festival International va aduna si in acest an peste 1000 de invitati, sositi sa celebreze internationalismul asa cum este el reflectat in cadrul comunitatii AISB.

IDay_Good_084

Si in acest an peste 30 de tari din diferite continente vor fi prezente pentru a invita elevii, parintii si pe invitatii lor intr-o calatorie in jurul lumii.  Cei prezenti vor avea ocazia sa experimenteze mancaruri traditionale, sa asiste la o parada a drapelelor si una a costumelor nationale, sa interactioneze cu reprezentanti ai diverselor tari pentru o lectie de istorie si geografie in aer liber.  Elevii AISB folosesc acest prilej pentru a organiza un spectacol ce include numere de jazz, tobe, dansuri populare sau recitaluri solo.

Festivalul International al AISB se organizeaza de asemenea in scopul sprijinirii comunitatii in cadrul careia scoala isi desfasoara activitatea. Astfel, valorile culturale romanesti vor fi evidentiate intr-un Targ al Artizanilor ce  reprezinta deja o traditie mult-asteptata la AISB.  AISB este mandra sa se alature eforturilor facute de diverse organizatii non-guvernamentale de a sprijini categorii defavorizate sau oameni aflati in nevoi.  Organizatiile PAVEL si Fundatia Inocentii dar si organizatii pentru sprijinul victimelor din Nepal vor fi prezente pentru a-i invita pe cei prezenti sa isi aduca si ei contributiile la aceste eforturi.

Pretuim in mod deosebit aceasta zi. Ea este cea care realizeaza cel mai fidel portret al comunitatii AISB.  Elevi si parinti din peste 30 de tari sunt prezenti pentru a sarbatori multiculturalitatea si pentru a invata unii de la altii.  ”, declară domnul Robert Brindley, director al Scolii Americane Internationale din Bucuresti.

AISB este recunoscută de Ministerul Educaţiei din România şi este acreditată de New England Association of Schools and Colleges, de Council of International Schools, şi de Organizaţia de Bacalaureat Internaţional.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.