Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Exerciții de fericire, cu Andreea Puiu

0

Workshop @Land of Oz: Exerciții de fericire, cu Andreea Puiu

4 noiembrie 2018

Detaliihttps://www.facebook.com/events/398194490716896/

Fericirea este o aptitudine. Un mod de a interpreta lumea dintr-o zonă de echilibru. De-a lungul istoriei, teoriile si modele asupra fericirii au impins in direcţii diverse energia oamenilor. Care este modelul fericirii după care îţi construieşti direcţia de dezvoltare?

Descoperirea propriilor resurse poate fi cu adevărat o aventură atât pentru părinţi, cât şi pentru copii. Răbdarea, organizarea, încrederea, entuziasmul, creativitatea, generozitatea, responsabilitatea, voinţa, blândeţea, iniţiativa, autocontrolul, ascultarea, respectul, toleranţa, atenţia, imaginaţia, sinceritatea sunt unele dintre nestematele pe care le vom oglindi in cadrul atelierului prin intermediul unor metode moderne si interactive.

Cu o experienta de 14 ani in educatie si pe baza ultimelor cercetării din cadrul doctoratului Pedagogia fericirii, Andreea Puiu va oferi un design de evaluare si aplicare menit să activeze si să sustină autoactivarea ulterioară a resurselor proprii.

Pe durata a 3 ore, vom discuta despre miturile fericirii, ingredientele care ne ajută să cunoaştem armonia, sursele fericirii şi ultimele descoperiri din domeniul neuroştiinţei.

Totodată, puteţi opta pentru sesiuni personalizate asupra unor dificultati in relaţia părinte-copil.
Mai multe informaţii despre activitatea Andreei Puiu găsiţi aici: https://andreeadenisapuiu.wordpress.com/2016/11/06/fericirea-e-limba-ta-materna/
Sau https://crestemoameni.ro/nota-personala-este-cea-mai-importanta-nota/

Contributia ta: 150 lei
Intrare doar pe baza de inscriere la gia@landofoz.ro sau SMS la 0727235888

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.