Excursia foto Micul Paris de la LumeBuna / Bucuresti 30 octombrie 2010

0

LumeBuna ne cheama la plimbare prin Bucuresti. Nu oricum, ci cu aparatul foto!
Micul Paris | Excursie Foto: Strazi din carti

Este timpul sa ne cunoastem orasul, asa ca prin aceasta noua serie de iesiri foto incercam sa va insuflam voua, locuitorilor Bucurestiului, dorinta de a pasi in atmosfera boema a Bucurestiului de altadata si de a (re)descoperi sufletul acestui fascinant oras.

Lasati-va sedusi! Parasiti, pentru o vreme macar, internetul si alte nazbatii contemporane si bateti cu gandul sau cu piciorul strazile capitalei unde veti fi cuprinsi de farmecul inca existent al Bucurestiului de altadata.

Alaturi de prietenii de la Banda Foto, va invitam sambata , 30 octombrie, de la ora 16.00, sa ne plimbam impreuna pe cateva strazi care pastreaza si astazi farmecul Bucurestiului Interbelic surprins de Mircea Eliade si de George Calinescu in operele lor.

Scopul acestei iesiri este constientizarea faptului ca in orasul nostru inca exista zone ce merita apreciate si valorificate, zone cu cladiri de patrimoniu avand o arhitectura specifica celei mai benefice perioade a Bucurestiului.

Intalnirea va avea loc sambata, la ora 16:00 in fata Magazinului Cocor (Bucuresti).
Cei ce vor sa participe la iesirea foto sunt rugati sa trimita un mail de confirmare la adresa: lavinia.marica@lumebuna.ro pana vineri, (29 octombrie 2010) ora 22.00.

Va asteptam!

foto lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează