Excursia foto Micul Paris de la LumeBuna / Bucuresti 30 octombrie 2010

0

LumeBuna ne cheama la plimbare prin Bucuresti. Nu oricum, ci cu aparatul foto!
Micul Paris | Excursie Foto: Strazi din carti

Este timpul sa ne cunoastem orasul, asa ca prin aceasta noua serie de iesiri foto incercam sa va insuflam voua, locuitorilor Bucurestiului, dorinta de a pasi in atmosfera boema a Bucurestiului de altadata si de a (re)descoperi sufletul acestui fascinant oras.

Lasati-va sedusi! Parasiti, pentru o vreme macar, internetul si alte nazbatii contemporane si bateti cu gandul sau cu piciorul strazile capitalei unde veti fi cuprinsi de farmecul inca existent al Bucurestiului de altadata.

Alaturi de prietenii de la Banda Foto, va invitam sambata , 30 octombrie, de la ora 16.00, sa ne plimbam impreuna pe cateva strazi care pastreaza si astazi farmecul Bucurestiului Interbelic surprins de Mircea Eliade si de George Calinescu in operele lor.

Scopul acestei iesiri este constientizarea faptului ca in orasul nostru inca exista zone ce merita apreciate si valorificate, zone cu cladiri de patrimoniu avand o arhitectura specifica celei mai benefice perioade a Bucurestiului.

Intalnirea va avea loc sambata, la ora 16:00 in fata Magazinului Cocor (Bucuresti).
Cei ce vor sa participe la iesirea foto sunt rugati sa trimita un mail de confirmare la adresa: lavinia.marica@lumebuna.ro pana vineri, (29 octombrie 2010) ora 22.00.

Va asteptam!

foto lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează