Every Can Counts România şi Bucureşti Mall readuc la viaţă Atlantida

0

Every Can Counts România şi Bucureşti Mall regăsesc Atlantida pierdută într-o construcţie realizată din doze de aluminiu, colectate în urma unei campanii de voluntariat ce a avut loc pe plaja Mamaia din Constanţa, la începutul lunii august. Scopul campaniei este acela de a contribui la procesul de curățare a spațiilor publice, dar şi de a creşte gradul de conştientizare a populaţiei cu privire la importanţa reciclării aluminiului, un material ce poate fi reciclat la nesfârşit fără a-şi pierde din proprietăţi.

Can Day (3)

Prin imaginație şi inventivitate, București Mall Vitan a adus la viață celebra legendă a Atlantidei, care va putea fi văzută timp timp de două săptămâni, începând de luni, 15 august, deasupra punctului de atracție al Mall-ului, fântâna. Construcţia a fost realizată din doze de aluminiu strânse în urma unei campanii de colectare denumită „Can Day by Bucureşti Mall – colectăm pentru artă”, organizată cu sprijinul Every Can Counts România, prin care o echipă de voluntari a colectat 4 000 de doze pe o rază de 4 km, pe plaja din Mamaia, populată cu aproximativ 10 000 de oameni.

Proiectul a fost iniţiat de Bucureşti Mall din dorința de a contribui la procesul de curățare a spațiilor publice și de reciclare, atât de benefic pentru fiecare dintre noi, şi desfăşurat cu sprijinul Every Can Counts România, program european dedicat reciclarii şi colectarii dozelor din aluminiu, prin care publicul din zece ţări europene este încurajat să acorde atenţie acestui tip de activitate.

Despre Every Can Counts Romania: Asociaţia Non Profit Alucro este singura organizaţie din România care derulează campanii de informare dedicate colectării şi reciclării dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului că din 2011 Alucro reprezintă în România programul internaţional Every Can Counts – o platformă europeană răspândită în mari ţări precum UK, Irlanda, Franţa, Austria – desfăşoară ample activităţi de informare şi educare la nivel naţional, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborând astfel cu autorităţile Statului, companiile de profil (societăţi de salubritate, centre de colectare), diverse societăţi comerciale, ONG-uri şi instituţii de învăţământ dar şi printr-un dialog direct cu cetăţenii în cadrul evenimentelor publice. Mai multe detalii găsiţi pe www.alucro.ro si www.everycancounts.ro

Despre București Mall: București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.