Evenimentul „Provocări și Oportunități în Întreprinderi Sociale”

0

Fundația Chance for Life vă invită pe 12 noiembrie 2015, între orele 14 – 17, la Evenimentul „Provocări și Oportunități în Întreprinderi Sociale”, organizat de Fundația Chance for Life cu sprijinul United Way. 

Provocari si Oportunitati in Intreprinderi Sociale
Acesta este conceput ca o continuare a Târgurilor de Economie Socială organizate în anii anteriori și se adresează organizațiilor care au sau care urmează să își deschidă o întreprindere socială, dar și organizatiilor care susțin economia socială și altor actori ai acestui domeniu. Evenimentul își propune crearea unui cadru pentru pentru a discuta despre aspecte specifice legate de structuri de economie socială.

Scopul evenimentului este de a sprijini întreprinderile sociale pentru a profita la maxim de oportunitățile unei întreprinderi sociale, dar și de a depăși provocările cu care se confruntă. Nu în ultimul rând, ne propunem identificarea modalităților de colaborare și sprijin reciproc pe viitor.

Evenimentul va avea loc la sediul Fundației Româno-Americane, din str. Gina Patrichi, nr. 6, (între Piața Victoriei și Piața Romană). 

Confirmarea evenimentului se face până la data de 5 noiembrie la adresa evenimente@chanceforlife.ro sau la numărul de telefon 0726207082.
 
Vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează