Evenimentul Gratuit LEAD YOUR LIFE

0

Te invitam la SUPER Evenimentul Gratuit LEAD YOUR LIFE sa faci un ALTFEL de NETWORKING in timp ce te DISTREZI la maxim alaturi de alti 300 superparticipanti!

LEAD YOUR LIFE este un eveniment de NETWORKING, EDUCATIE, MOTIVATIE si DISTRACTIE, unde vei avea parte de o experienta FABULOASA si te vei incarca cu ENERGIE!

frontpageLYLmap_Website copy1

Ne vom misca, vom dansa, vom face galagie, totul in timp ce vei cunoaste si te vei distra cu 300 de profesionisti si oameni frumosi ca tine!

Locatia de 5 stele, SPEAKERII de top, partenerii si toate momentele din cadrul evenimentului fac din LEAD YOUR LIFE un eveniment PREMIUM!

De ce sa participi la acest eveniment?

  • Pleci cu MOTIVATIE cat pentru o luna, pe care o folosesti pentru a pune in miscare toate proiectele tale!
  • Pleci cu CONTACTE extrem de valoroase!
  •  Te DISTREZI la maxim alaturi de oameni noi!
  • Iesi din zona de confort, acolo unde se intampla toata magia!
  • Iti incarci bateriile si pleci cu ENERGIE pozitiva!

Mai mult, LEAD YOUR LIFE este in acelasi timp un eveniment CARITABIL. Profitul evenimentului va fi transmis catre proiectul Sansa pentru Rolul vietii! Participantii vor avea ocazia sa directioneze  2% din impozitul pe salariu catre proiectul asociatiei Young Professionals Club.

Mai multe detalii si inscriere pe http://lifeuniversity.ro/lyl/

Detalii Eveniment

Cand? 30 iunie 2015, ora 18:30.

Unde? Hotel Marshall Gardens 5*, Bucuresti.

Cat costa? Evenimentul este GRATUIT! (insa iti recomandam o contributie de 20 lei pentru costurile logistice)

De asemenea, poti opta pentru biletul VIP – unde ai super BENEFICII!

Mai multe detalii si inscriere pe http://lifeuniversity.ro/lyl/

Pentru orice intrebari, nu ezita sa ne scrii la leadyourlife@dragosbarbalata.ro!

Nu rata aceasta experienta fabuloasa!

Vino sa experimentezi si tu ceea ce au trait cei peste 2200 de participanti in editiile anterioare!

Este un numar limitat de locuri si se OCUPA REPEDE! Inscrie-te ACUM!

Te asteptam cu drag,

Echipa Lead Your Life

*Pentru a asigura calitatea PREMIUM a evenimentului, ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează