Evenimentul “Favorit pentru toţi, toţi pentru Favorit”.

0

Grupul “Inițiativa Favorit” are plăcerea de a vă invita la o întâlnire publică – evenimentul “Favorit pentru toţi, toţi pentru Favorit”.

Evenimentul se va desfășura vineri, 26 septembrie 2014, începând cu ora 17:00, în fața fostului Cinematograf “FAVORIT”, din strada Dr. Taberei, Nr. 28, Sector 6, București.

În cazul în care vremea nu ne va permite, evenimentul va avea loc în Restaurantul Favorit, de lângă Cinematograful  “FAVORIT”.

cinema favorit

Scopul acestei întâlniri este:

– de a face cunoştintă şi de a ne revedea cu voi, cei cărora vă pasă de soarta cinematografului Favorit, şi de a schimba informaţii despre ultimele demersuri ale grupului “Inițiativa Favorit”;

– de a ne distra împreună, alături de invitaţii noştri muzicieni, artişti şi actori, cu ocazia “Zilei cartierului”;

– de a viziona spectacole de teatru şi proiecţii de filme;

– de a participa la ateliere şi activităţi care ar putea, pe viitor, să se desfăşoare în sălile clădirii cinematografului Favorit;

– de a strânge de la cetăţeni propuneri şi sugestii pentru autorităţi.

Grupul “Inițiativa Favorit” își asumă responsabilitatea de a comunica autorităților abilitate propunerile făcute de voi cu ocazia acestui eveniment.

La acest eveniment printre invitaţi se vor număra reprezentanţi ai: Ministerului Culturii, Primăriei Municipiului Bucureşti, Primăriei Sector 6, Centrului Cultural European Sector 6, liceelor şi scolilor din Sectorul 6.

GRUPUL “INIŢIATIVA FAVORIT”

initiativafavorit.blogspot.com

www.facebook.com/initiativafavorit

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează