Evenimentul “Favorit pentru toţi, toţi pentru Favorit”.

0

Grupul “Inițiativa Favorit” are plăcerea de a vă invita la o întâlnire publică – evenimentul “Favorit pentru toţi, toţi pentru Favorit”.

Evenimentul se va desfășura vineri, 26 septembrie 2014, începând cu ora 17:00, în fața fostului Cinematograf “FAVORIT”, din strada Dr. Taberei, Nr. 28, Sector 6, București.

În cazul în care vremea nu ne va permite, evenimentul va avea loc în Restaurantul Favorit, de lângă Cinematograful  “FAVORIT”.

cinema favorit

Scopul acestei întâlniri este:

– de a face cunoştintă şi de a ne revedea cu voi, cei cărora vă pasă de soarta cinematografului Favorit, şi de a schimba informaţii despre ultimele demersuri ale grupului “Inițiativa Favorit”;

– de a ne distra împreună, alături de invitaţii noştri muzicieni, artişti şi actori, cu ocazia “Zilei cartierului”;

– de a viziona spectacole de teatru şi proiecţii de filme;

– de a participa la ateliere şi activităţi care ar putea, pe viitor, să se desfăşoare în sălile clădirii cinematografului Favorit;

– de a strânge de la cetăţeni propuneri şi sugestii pentru autorităţi.

Grupul “Inițiativa Favorit” își asumă responsabilitatea de a comunica autorităților abilitate propunerile făcute de voi cu ocazia acestui eveniment.

La acest eveniment printre invitaţi se vor număra reprezentanţi ai: Ministerului Culturii, Primăriei Municipiului Bucureşti, Primăriei Sector 6, Centrului Cultural European Sector 6, liceelor şi scolilor din Sectorul 6.

GRUPUL “INIŢIATIVA FAVORIT”

initiativafavorit.blogspot.com

www.facebook.com/initiativafavorit

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează