Evenimentul “FAVORIT ÎNAPOI LA CETAŢENI”

0

Evenimentul “FAVORIT ÎNAPOI LA CETAŢENI” / vineri, 4 octombrie 2013, la ora 18:00,  la Favorit (Bucuresti, strada Drumul Taberei nr. 28, sector 6)

Evenimentul va avea loc în incinta restaurantului Ring, din stânga cinematografului, cu un program artistic menit să va înveselească şi cu un chestionar care ne va ajuta să urgentăm reabilitarea clădirii în paragină.

 

initiativa favorit

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează