Evenimentul de lansare a proiectului ”Spații urbane în acțiune”

0

Asociația Komunitas anunţă evenimentul de lansare a proiectului ”Spații urbane în acțiune”, care va avea loc joi, 5 iunie, începând cu orele 18 00, în spațiul tranzit.ro  din strada Gazelei, nr.44 in (Bucuresti).

komunitas

Lansarea proiectului ”Spații urbane în acțiune” va avea loc în prezenţa membrilor Asociaţiei Komunitas dar şi a partenerilor săi, Asociația ArtWe, Asociatia tranzit.ro, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București şi a grupului de arhitecţi de la studioBasar care susţin în mod activ acest proiect.

“Spații urbane în acțiune” este cea mai nouă inițiativă a Asociației Komunitas – un proiect interdisciplinar aflat la intersecţia dintre urbanism, antropologie urbană, arhitectură şi educaţie, care sosește ca răspuns la anumite probleme urbane identificate de organizație în munca sa din ultimii 7 ani, prin cercetări sociale combinate cu proiecte sau experiemente de educație urbană și dezvoltare comunitară. Proiectul se derulează în perioada 1 mai 2014 – 30 octombrie 201 iar zonele de lucru în care se vor desfăşura activităţile sunt 3 cartiere din Bucureşti: Tei, Tineretului, Timpuri Noi.

Programul evenimentului de lansare cuprinde:

·         O prezentare detaliată a proiectului, care include punerea în context a celor 3 cartiere vizate, realizată de Asociaţia Komunitas şi studioBASAR;
·         Introducerea partenerilor din proiect: Asociatia tranzit.ro, Asociatia Art We, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti;
·         Discuţii libere şi activităţi de networking;
·         Proiectia filmului ”At the ground level of the city” (34’, realizat de organizaţia Atelier d’architecture autogérée (aaa), 2005).

Vă invităm să ne cunoaşteţi, să aflaţi ce avem de gând să facem şi să punem împreuna bazele unei viitoare comunităţi de interes vizavi de tematicile interdisciplinare ale proiectului.

Intrarea este liberă, dar se va face pe bază de înscriere prealabilă, până la data de 3 iunie (marți), la următorul email:spatii.urbane@gmail.com

Mesajul de înscriere trebuie să conţină următoarele detalii: numele, asociaţia sau instituţia reprezentată (dacă este cazul) şi o propoziţie prin care să sugeraţi ce vă transmite unul dintre cele 3 cartiere vizate de acest proiect (Tei, Tineretului, Timpuri Noi).

Proiectul „Spaţii urbane în acţiune” este finanţat cu suma de 74 999 EURO prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org,www.fondong.fdsc.ro

Detalii suplimentare pe pagina de Facebook a proiectului:

https://www.facebook.com/spatiiurbaneinactiune

Eveniment susținut de Asociația Zeppelin
Parteneri media: Asociația Zeppelin, Creionetica, Revista Arhitectura, Revista Arhitext, ziarul Buna Dimineața București!, Think Outside the Box.
Cu sprijinul: Studentplot.ro , YoYo cafe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.