Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimentul cultural și caritabil “The In-Between Collection”

0

Clubul Interact Triumph București vă aduce la cunoștință că în data de 15.12.2014, orele 18:00,  va organiza evenimentul cultural și caritabil “The In-Between Collection”, ce se va desfășura la galeria de artă contemporană ”Art Yourself.”, situată pe strada Clucerului numărul 88, sector 1.

Evenimentul constă, în primul rând, într-o expoziție de picturi, schițe, ilustrații, fotografii, obiecte confecționate ale unor adolescenți al căror talent, încă ușor ignorat de membrii societății, va fi astfel promovat și deschis publicului și, sperăm, receptat cu entuziasm. Expoziția propriu-zisă va fi încadrată de prezentări ale invitaților speciali, fotografi și artiști contemporani, printre care se numără și graficianul Julien Britnic.

În continuare, va avea loc un concert de muzică de calitate, susținut de trupe cunoscute precum Poetrip, Dekadens și Sketch.

Accesul la eveniment se va face pe baza unui bilet cu prețul de 15 lei. Acești bani, precum și donațiile strânse la locul respectiv, vor fi direcționați către cauza noastră, ”Asociația PAVEL”, Asociația Primind Ajutor Viata Este Luminoasa (Asociatia P.A.V.E.L.) – asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie sau anemii grave (www.asociatiapavel.ro; http://www.facebook.com/asociatia.pavel).   De asemenea, lucrările tinerilor pot fi puse în vânzare.

Biletele pot fi achiziționate înaintea evenimentului de la membrii Interact Triumph sau în seara evenimentului, de la intrare. 

                 CLUB INTERACT TRIUMPH.

 

 10354675_585567641576938_3480138977749321542_n

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.