Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimentul caritabil: „Donation for a better Nation” pentru a susține educația nonformală în rândul copiilor din orfelinate

0

AIESEC în București organizează evenimentul caritabil “Donation for a better Nation” pentru a susține educația nonformală în rândul copiilor din orfelinate. Acest lucru va fi posibil prin intermediul proiectului Discover Social, ce își propune să le ofere copiilor experiența de a învață și de a se dezvolta într-un mediu multicultural.

COVER

Ce se întâmplă în cadrul evenimentului Donation for a better Nation ?

„Donation for a better Nation”, aflat la cea de a treia ediție, este un eveniment de fundraising organizat de AIESEC București, ce constă într-un concert oferit de trupa The dAdA și alți invitați surpriză. Accesul se face pe bază de bilet în schimbul sumei de 15 LEI, ce reprezintă donația în sine. De asemenea, va fi amplasată o urnă specială unde participanții vor putea face donații materiale(cărți, caiete, jucării etc).

Ora, Data și Locația de desfășurare a evenimentului.

Evenimentul va avea loc duminică, 15 mai, începând cu orele 19:00, la Kaffa Pub.

Despre AIESEC:

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de tineri. Membrii săi sunt interesați de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent în peste 125 de țări și teritorii și realizează peste 26.000 de schimburi internaționale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.