Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimentul caritabil “007 Ball, Charity Ball”

0

Asociația Eventarity vă invită să participati, la evenimentul caritabil pe care îl organizăm în data de 6 decembrie, de la ora 20:00 în Club ONE, locație considerată potrivită pentru natura unui bal de mare anvergura care sa atraga cat mai multi tineri in scopul obtinerii unei sume importante pentru donatii si,bineinteles,pentru o seara de neuitat-cel mai asteptat bal al iernii 2015-2016.

12239527_1042851762426766_9208454147078266340_n

Astfel, evenimentul pe care vi-l prezentăm, numit “007 Ball, Charity Ball”, are ca scop sprijinirea, prin donarea sumei rezultate din vanzarea biletelor, lui Alexandru Botorea, un copil cu arsuri grave la numai cativa ani. Detaliile le puteți găsi pe https://helpalexbotorea.wordpress.com/

Se va premia cea mai buna tinuta – tema fiind 007&glam si va fi o tombola cu premii. De asemena, vom avea parte de un fashion show sustinut de Bella Sposa, Adina Buzatu, Ana-Maria Saragiu şi Andreea Barna.
Artiști Cunoscuți, Guess Who, Whatsup, Alessia, Uddi&Click, Carmen Simionescu, Mircea Eremia şi Mellina vor urca pe scenă pentru a fi alături de noi.

Concursul „Miss&Mister Bond” vă oferă ocazia să câștigați un weekend la Hotel Phoenicia Holiday Resort 5* din Mamaia pentru vara anului 2016 și multe alte premii. Juriul va aprecia cele mai bune ținute în conformitate cu tema balului, voi nu trebuie decât să străluciți!

Intrarea se face pe bază de invitație a unei donaţii minime de 20 de lei, iar ca dress code: băieții vor încerca să reproducă într-un mod cât mai fidel stilul și vestimentația diferitelor caractere Bond, în timp ce codul vestimentar al fetelor va include rochia de seară, cât mai elegantă și accesorizată corespunzător.
Organizația căreia îi aparținem este una non-guvernamentală, constituită din tineri cu vârste cuprinse între 15 și 20 ani, ce are ca scop ajutarea comunității din care face parte. Noi ne străduim să punem nevoile celorlalți mai presus decât nevoile noastre, dorim să ajutăm comunitatea prin proiecte caritabile, arătând respect și considerație pentru toate categoriile de oameni.

Noi ne propunem ca, prin proiectele noastre, nu numai să răspundem la multele nevoi de ajutor ale societății actuale, ci și să educăm alți tineri și să-l deschidem către evenimente caritabile. Dorința noastră este să ne facem cunoscuți la un nivel înalt, dar și să ne perfecționăm, în timp, modul în care ducem la bun sfârșit scopurile pe care ni le propunem.

Vă așteptăm cu mult drag și în număr cât mai mare!
Pentru mai multe detalii accesati: https://www.facebook.com/events/1925626627661723/ ,unde veti gasi si datele de contact necesare.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.