Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimentele Privee – un concept unic în România

1

Privee, cel mai nou concept în domeniul evenimentelor de nişă, va fi lansat pe 31 iulie, ora 19:00, când arta şi luxul se împletesc într-o experienţă unică semnată Elegantine şi Grand Hotel Continental.

 

Filmele de artă nu pot fi înţelese de oricine, precum băuturile fine îşi relevă secretele doar cunoscătorilor. Parfumurile de nişă, dar şi meniul atent selecţionat se încadrează perfect în matricea propusă de organizatori.

Seara va debuta cu o degustare de whiskey pentru domni, în timp ce doamnele vor fi răsfăţate cu notele Beautik Haute Parfumerie, urmate de vizionarea filmului „Oglinda” în regia lui Andrei Tarkovsky. Meniul propus pentru acest eveniment cuprinde mâncăruri din cele mai fine care se potrivesc temei abordate. Discuţiile despre mitul oglinzii în artă şi arhitectură, despre simbolurile întâlnite în opera lui Tarkovsky sau pur şi simplu, business networkingul realizat la un nivel superior, asigură conceptului Privee un aer elitist şi unic.

Tot mai multă lume la evenimente, dar din ce în ce mai puţini oameni. Am vrut să ne detaşăm de superficialitatea vremurilor pe care le trăim şi să mizăm pe emoţie, pe decriptarea mesajelor, pe arta conversaţiei pe care numai o anumită categorie de oameni le poate susţine. Pe scurt, ilme de artă, piese de teatru jucate exclusiv pentru invitaţii noştri, degustări de băuturi fine, meniuri alese, dezbateri, atmosferă de poveste. Şi ce alt loc mai bun decât Grand Hotel Continental, care este în sine o poveste?” (Eglantina Becheru, redactor-şef Elegantine) 

Costul unei astfel de experienţe ce mizează pe fuziunea dintre vizual, olfactiv şi gustativ,  este de 200 lei.

elegantine&grand

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.