Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimente speciale dedicate copiilor în Săptămâna Altfel, la Cine Grand

0

„Săptămâna Altfel” vine cu o serie de evenimente speciale pentru școlari la Cine Grand! În perioada 6 – 10 aprilie, cei mici vor putea face un tur al cinematografului și al camerelor de proiecție pentru a afla ce stă la baza funcționării unui cinema. Distracția va continua apoi în sălile de film, acolo unde vor rula cele mai apreciate și cunoscute animații din lume.

Cine Grand România se implică în programul școlar „Săptămâna Altfel” oferindu-le copiilor oexperiență educațională într-un multiplex. Săptămâna viitoare, la Cine Grand Titan vor avea loc mai multe activități menite să pună imaginația școlarilor în mișcare. Micuții vor afla „prin ce magie” ajung personajele lor preferate din filme pe ecranul sălii de cinema și care este ingredientul care face floricelele atât de gustoase. Toate aceste informații le vor putea afla în cadrul unor tururi complete ale cinematografului, organizate pentru grupurile de elevi!

Saptamana Altfel la Cine Grand

Animațiile care vor rula în timpul „Săptămânii Altfel” se vor ridica și ele la înălțimea evenimentului, la fel și prețurile biletelor. Cele mai îndrăgite animații din ultimii ani vor fi difuzate pe ecranele sălilor de cinema, special pentru cei mici. „Amazonia 3D”, “Acasă”, „Asterix: Domeniul Zeilor” sau „Cenușăreasa” sunt doar câteva dintre filmele pentru copii care vor rula la Cine Grand în „Săptămâna Altfel”! Prețurile biletelor în această săptămână vor fi cuprinse între 7 și 12 lei, în funcție de filmul ales. Pentru grupuri mai mari de 20 de copii, însoțitorii vor beneficia de acces gratuit!

Mai multe informații și programul complet al cinematografelor Cine Grand puteți găsi pe pagina oficială de Facebook Cine Grand România: https://www.facebook.com/CineGrandRO.

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani de experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Sud.

Portofoliul Cine Grand Network include branduri de cinematografe precum „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas”.

Despre Săptămâna Altfel

Săptămâna 6–10 aprilie 2015 va fi dedicată activităților educative extracurriculare, în cadrul programului numit „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. În această săptămână cursurile vor fi înlocuite de un program special, care include activităi extrașcolare. Scopul acestui program este implicarea elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte nonformale.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.