EVENIMENT: „What it takes to be an EU Ambassador in an EU country?”

0

„What it takes to be an EU Ambassador in an EU country?” care va avea loc miercuri, 25 martie, ora 18:30, la SNSPA (Bucuresti, Bulevardul Expozitiei).

11072513_1089292741084752_1023176836_n

In cadrul evenimentului, stundetii vor avea ocazia de a afla ce presupune o carieră de ambasador si cum se poate obtine un job permanent in cadrul institutiilor Uniunii Europe.

Cei mai activi participanti, vor putea participa la intalniri cu ambasadori, care sunt si invitati la eveniment: Excelenta sa, doamna Ulla Vaisto, Ambasador al Finlandei in Romania si Excelenta sa, domnul Marek Szczygiel, Ambasador al Poloniei in Romania.

Pentru inscrierea studentilor la eveniment: se completeaza formularul: https://docs.google.com/forms/d/1Fp7zIp4F0UzoM-ThUdLI7roxzeX6PVK1J9Jbl-nDsRY/viewform.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează