Eveniment umanitar în cadrul Festivalului „Club A”

0

București, 18 mai 2011. Timp de șase zile, în perioada 13- 18 mai, trupe cunoscute de folk, rock, jazz și electro s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru singurul bebeluș din țară care a supraviețuit leucemiei congenitale.

În cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului „Club A”, a fost amplasată o urnă în incinta clubului, unde se pot face donații pentru Marian Teofan. Bebelușul are nevoie de 140.000 euro pentru a beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, procedură care nu poate avea loc decât în străinătate. Donatorii pot intra în posesia unui CD oferit de una dintre trupele participante la Festival și a unui tricou imprimat.

Până în prezent, cu ajutorul donatorilor, s-au strâns aproximativ 25.000 de Euro. În cursa pentru viață, Marian are nevoie, în continuare, de sprijinul nostru. Ajuns în faza de stabilizare, are nevoie urgentă de restul sumei necesare pentru efectuarea transplantului.

Printre artiștii care vor cânta în ultima două zi a Festivalului pe scena amplasată în zona Lipscani se numără: Iris, OCS, Nicu Covaci, Blazzaj, Mike Godoroja & Blue Spirit, Voodoo și Stonebox.

Conturile în care se pot face donații sunt deschise la BRD Iaşi, agenţia Poitiers, pe numele Grierosu Vasile:

Cont lei: RO53 BRDE 240S V653 5750 2400

Cont Euro: RO12 BRDE 240S V7650 3622 400

De asemenea, se pot face donații prin telefon la numărul valabil doar în rețeaua Romtelecom: 0900.900.086, apel în valoare de 6 EURO.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează