Eveniment umanitar în cadrul Festivalului „Club A”

0

București, 18 mai 2011. Timp de șase zile, în perioada 13- 18 mai, trupe cunoscute de folk, rock, jazz și electro s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru singurul bebeluș din țară care a supraviețuit leucemiei congenitale.

În cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului „Club A”, a fost amplasată o urnă în incinta clubului, unde se pot face donații pentru Marian Teofan. Bebelușul are nevoie de 140.000 euro pentru a beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, procedură care nu poate avea loc decât în străinătate. Donatorii pot intra în posesia unui CD oferit de una dintre trupele participante la Festival și a unui tricou imprimat.

Până în prezent, cu ajutorul donatorilor, s-au strâns aproximativ 25.000 de Euro. În cursa pentru viață, Marian are nevoie, în continuare, de sprijinul nostru. Ajuns în faza de stabilizare, are nevoie urgentă de restul sumei necesare pentru efectuarea transplantului.

Printre artiștii care vor cânta în ultima două zi a Festivalului pe scena amplasată în zona Lipscani se numără: Iris, OCS, Nicu Covaci, Blazzaj, Mike Godoroja & Blue Spirit, Voodoo și Stonebox.

Conturile în care se pot face donații sunt deschise la BRD Iaşi, agenţia Poitiers, pe numele Grierosu Vasile:

Cont lei: RO53 BRDE 240S V653 5750 2400

Cont Euro: RO12 BRDE 240S V7650 3622 400

De asemenea, se pot face donații prin telefon la numărul valabil doar în rețeaua Romtelecom: 0900.900.086, apel în valoare de 6 EURO.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.