Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment „Trăiesc din artă! Mit sau realitate?”

0

Manifestul PRO-Artă a început odată cu apariția evenimentului „Trăiesc din artă! Mit sau realitate?”. Ediția 1 a reușit să aducă valoare profesională, dar și personală pentru aproximativ 600 de persoane. Succesul evenimentului și feedback-ul pozitiv din partea participanților și al speakerilor i-a încurajat pe organizatori să ducă lucrurile mai departe și să realizeze o serie de astfel de evenimente. Față de ediția de debut în cadrul căreia au fost dezbătute aspecte tehnice din pictură, literatură, grafică, muzică și design – ediția #2 – realizată cu sprijinul monumentului istoric Școala Centrală din București, Rembrandt Art Centre și Arhi Plot, va aduce în atenția audienței alte segmente creative, precum:

Afis_TDA#2

LUNI, 18 aprilie: Trăiesc din pictură. Invitați: Ioana Sisea și Dragoș Burlacu
MARȚI, 19 aprilie: Trăiesc din ilustrație. Invitați: Alexia Udriște și Mădălina Andronic
MIERCURI, 20 aprilie: Trăiesc din teatru. Invitați: George Constantinescu și George Remeș
JOI, 21 aprilie: Trăiesc din muzică. Invitați: Dan Costea și Robin Proca
Vineri, 22 aprilie: Trăiesc din design. Invitați: Mihnea Ghilduș și Gabriel Geller
Moderatorul evenimentului va fi unul dintre speakerii ediției de debut – fotograful și regizorul Barna Nemethi, fost co-fondator al agenției Griffon & Swans și al revistei All Hollow.

Când ? Evenimentul va avea loc în perioada 18 – 22 aprilie – zilnic, începând cu orele 18:00
Unde? Monumentul istoric Școala Centrală din București(str. Icoanei, nr. 3-5) va fi gazda ediției #2, iar serile se vor desfășura în amfiteatrul instituției.

De ce? Pentru a insufla spiritul antreprenorial în oamenii talentați, de toate vârstele și a-i încuraja să-și transforme visul de a trăi de pe urma talentului lor în realitate.

Așadar, pasionații de artă, cei ce au un hobby pe care ar vrea să-l fructifice, departamentele de CSR ce ar putea dezvolta viitoare colaborări cu artiștii contemporani și în special părinții ce încă nu sunt dumeriți dacă domeniul artelor este calea profesională pe care să o urmeze copilul lor – sunt invitați să participe pe durata celor cinci seri în cadrul evenimentului “Trăiesc din artă! Mit sau realitate?” ediția #2.

Înscrierile se fac pe pagina www.artivist.ro, la secțiunea EVENIMENTE. Link de trimitere, AICI.
Premiile vor fi acordate de Teatrul De Artă București, unteatru și publicația CurteaVeche.
Primii înscriși vor avea un loc asigurat la Petrecerea T.D.A. de pe 22 aprilie..
INTRAREA ESTE LIBERĂ.

*în limita locurilor disponibile

Susținători ai artelor: AQUA Carpatica
Promoteri ai artelor: Blitz TV, IQads, COOPerativaUrbană, Art Line, Revista CARIERE, Fundația Calea Victoriei, VernisajeArtEvents, Revista Atelierul, DanaArtGallery- Proiect susținut de Teatrul Odeon, Bună dimineaţa, Bucureşti, Ceasca de Cultură, Asociația Operatorilor Culturali, Revista ARTA, Urbo.ro și 9AM.ro.
Radio-ulevenimentului: Radio Bucuresti FM
Fotografiile vor fi realizate de Andrei Mușat
————————————————————————————-

ARTIVIST este o mișcare a trei tineri ce doresc să redea societății simțul esteticii locale, să educe, să inspire viitoarele generații și, cel mai important, să consume ‘Fabricat în România’ prin desfășurarea de activități culturale. Misiunea agenției este de a susține tinerii artiști prin proiecte culturale menite să ofere acestor ‘clustere’ creative posibilitatea unei formări profesionale în domeniul culturii – inclusiv management cultural și educație culturală.
#artivist

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.