Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment Social Link: Cum construim proiecte pe termen lung, de la idee la implementare

0

Social Link, comunitatea oamenilor responsabili social din România, se reuneste pentru a treia oară, miercuri, 18 iunie, în cadrul Connect HUB pentru a discuta despre identificarea și folosirea corectă a celor mai importante elemente ale proiectelor pe termen lung. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, iar speaker-ul invitat este Cristina Horia, director executiv al Fundației Sensiblu.

Participanții la eveniment vor primi informații despre cum să aleagă ideea unui proiect, cum să creeze strategia proiectului de la alegerea partenerilor până la măsurarea impactului sau care sunt vectorii care pot să mențină proiectul durabil în timp. Toate informațiile vor fi pliate pe un studiu de caz real și ca de fiecare dată participanții vor avea oportunitatea de a-și promova propriul proiect de  responsabilitate socială și de a face networking.

Social Link_18 iunie

Tema evenimentului din luna iunie este ”Roadmap for sustainable projects – Cum construim proiecte pe termen lung, de la idee la implementare”.

Speakerul care va susține tema evenimentului din luna iulie este Cristina Horia, care și-a început activitatea în domeniul responsabilității sociale în urmă cu doisprezece ani și este director executiv al Fundației Sensiblu, divizia de responsabilitate socială a grupului A&D Pharma.

La nivelul companiei, dincolo de coordonarea activității fundației, este responsible de menținerea relației cu comunitatea și cu organizațiile non-guvernamentale și este implicată în dezvoltarea campaniilor de marketing social și a programelor adresate angajaților.

Este absolventă a Facultății de Asistență Socială și Sociologie și al unui master în Politici Sociale Europene, ambele în cadrul Universității București. A urmat cursuri de management performant, management de proiect, implicare a părților co-interesate și formare de formatori, fiind trainer acreditat ANC. În această calitate, a dezvoltat curricule de formare în domeniul responsabilității sociale și a susținut sesiuni de training la care au participat peste 300 de specialiști.

În cadrul unor proiecte cu finanțare europeană, a publicat 4 ghiduri pe tema responsabilității sociale, alături de un colectiv de autori, și a făcut parte din echipa de traineri care a format prima serie de 160 de manageri în responsabilitate socială certificați ANC.

Evenimentul va avea loc în cadrul Connet HUB (Bd. Dacia, nr.99, et. 4). Mai multe informații despre programul evenimentului și despre modalitățile de acces, aici.

PARTENERI MEDIA

Social Responsibility Magazine, ABC Antreprenori, România Pozitivă, Big City Life, Educativa, EDMUNDO, PRIME Romania, Calendar Evenimente, Nonguvernamental, Connect HUB.

DESPRE SOCIAL LINK

Social Link este un proiect de responsabilitate socială coordonat de Social Responsibility Agency în parteneriat cu Social Responsibility Magazine. Prin intermediul lui inițiatorii își propun să încurajeze dezvoltarea conceptului de responsabilitate socială în România prin facilitarea dialogului, față în față, între cei care inițiază proiecte de responsabilitate socială și cei care ar putea să le finanțeze precum și între posibilii parteneri în elaborarea acestui gen de proiecte. Social Link militează pentru un dialog continuu și constant între reprezentanți ai companiilor, ONG-urilor, dar și ai mediului politic.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.