Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment „Mentori pentru vise”

0

Asociatia Fluens organizeaza in data de 17 aprilie, incepand cu ora 12, in incinta Faculatii de Drept a Universitatii Bucuresti evenimentul „Mentori pentru vise”, un eveniment cu rol motivational pentru 50 de adolescenti si tineri din centrele publice de plasament ale DGASPC sector 1 si DGASPC sector 6. Evenimentul presupune intalnirea copiilor si tinerilor cu vedete din lumea artistica, a televiziunii, cinematografiei si training-ului, printre care amintim: Cristina Cioran, Irina Mohora, Andrei Leonte, Marius Nita, Valentin Sen etc

unnamed

Evenimentul este organizat de Asociatia Fluens in cadrul proiectului “Un viitor mai sigur- Imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tineri institutionalizati” finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG Romania si dezvoltat in parteneriat cu DGASPC sector 1.

Artistii le vor vorbi tinerilor si adolescentilor despre experienta lor de viata, despre valori si despre propriul model de viata si de cariera, le vor impartasi intamplari si situatii care sa-i motiveze sa depaseasca obstacolele pe care le intalnesc. Scopul evenimentului este acela de a-i incuraja pe tinerii aflati in situatii dificile sa faca alegeri bune, sa ii inspire sa aiba propriile visuri si sa le ofere alternative pentru a avea un viitor mai bun. Ne dorim ca la finalul acestei intalniri, tinerii sa incerce sa faca lucruri marete, sa nu renunte la planurile lor, sa fie perseverenti, dar si sa invete sa isi cultive calitatile de care au nevoie pentru a reusi in viata.

Adolescentii si tinerii vizati de aceasta activitate provin din sistemul social de protectie Sector 1 si sector 6: CSS Sf. Nicolae, CSS Sf. Maria, CSS Sf. Iosif, Casa Sf. Stefan, CSS Pinocchio, apartamentele sociale din sectorul 1, Asociatia Metropolis.

Despre Asociatia Fluens

Asociatia Fluens derulează, cu ajutorul echipei de voluntari, programe care vin în sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, bătrâni singuri, tineri aflati la început de drum, persoane bolnave si familii care provin din medii defavorizate. Asociatia dezvoltă o serie de proiecte în parteneriat cu directiile de protectie a copilului, căminele de vârstnici, institutii publice si private.

Activitatea organizatiei poate fi urmarită online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/damdirectiebinelui

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.