Eveniment Future Organizational Shocks | 21 septembrie 2023 | ARCUB Gabroveni

0

Revenim cu informații despre locația evenimentului nostru Future Organizational Shocks! Urmează să ne întâlnim joi21 septembrie 2023, de la 18:30, la ARCUB Gabroveni, Strada Lipscani 84 – 90, București.

Te așteptăm cu un super-topic de discutat împreună cu Alain Cardon: despre acceptarea imprevizibilului și explorarea limitelor incertitudinii, despre cum să îți optimizezi șansele de reușită într-un prezent și viitor marcate de imprevizibil.


Participarea la eveniment este pe bază de înscriere, completează acest formular.

Noi abia așteptăm să ne (re)vedem!

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.