Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment educational dedicat femeilor active, femeilor insarcinate, mamelor si copiilor – „Women and Children First MMXI”, Bucuresti, 17-18 noiembrie 2011

0

Bucureşti, 17-18 noiembrie 2011 – event4all anunta deschiderea oficiala a celui mai nou concept de eveniment dedicat femeilor active, femeilor insarcinate, mamelor si copiilor – „Women and Children First MMXI – Get the best value from life”. Evenimentul este interactiv, are ca scop educatia si cuprinde workshop-uri cu teme despre sanatate, nutritie, preventie si cariera. In parteneriat cu Active Center, event4all invita in cadrul  „Women and Children First – Get the best value from life”” pe 17-18 Noiembrie la Ramada Plaza Hotel toate femeile active, insarcinate, parintii şi copiii.

„Women and Children First MMXI” se adreseaza femeilor deschise, orientate catre o viata sanatoasa, bunuri si servicii de calitate, precum si copiilor.

Evenimentul se întinde pe parcursul a două zile şi va fi marcat de workshop-uri şi demostraţii.

O sala speciala va fi amenajata pentru copii de catre „Evadeaza cu noi”.

Accesul in cadrul evenimentului se face dupa inscrierea la office@medic4all.ro si plata de 35 RON.

Accesul copiilor este gratuit.

Joi 17 noiembrie (zi dedicata femeii active, femeii mama, femeii insarcinate):

 • Workshopuri sanatate si preventie Ria Clinic, Stem Sure
 • Workshop World Class Bootylicious
 • Workshop Active Center – Vania Limban
 • Workshop de cariera Delia Burnham CVO
 • Workshop Manuela Voicila BNI – business networking
 • Demonstratii live tehnologie de varf cosmetica KLAPP
 • Demonstratie culinara Bacania veche
 • Prezentare bijuterii Thea Haimovitz
 • Mihaela Glavan – spatiu expunere incaltaminte femei si copii
 • Workshop dans femei insarcinate Wilmark
 • Workshop HelpNet

* zona dedicata special copiilor

Vineri 18 noiembrie (zi dedicata copiilor)

 • Workshop Vania Limban masaj bebelusi/scoala bebelusilor active
 • Workshop World Class Port de Bras
 • Demonstratii live tehnologie de varf cosmetica KLAPP
 • Workshop scoala limba engleza
 • Workshop Evadeaza cu noi – activitati interactive
 • Workshopuri sanatate si preventie
 • Workshop dans copii Wilmark
 • Demonstratie culinara Bacania veche

Zona dedicate special copiilor

Printre grupurile de participanti se numara firme din domenii precum sanatate, moda, cariera, lectura, cosmetice, jucarii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.