Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment „Despre Frumuseţea timpului care trece” – cu Solomon Marcus, Bucureşti, 5 aprilie 2012

0

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN organizează   joi, 5 aprilie 2012, începând cu ora 18:30, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru, nr. 38), evenimentul Despre Frumuseţea timpului care trece”, eveniment care face parte din Programul ARCEN de serate-culturale şi conferinţe “Ceai, biscuiți, Cultură și Normalitate”.

Invitat special la acest eveniment este academicianul Solomon Marcus. Profesor la Facultatea de Matematică din cadrul Universității din București, este autorul a numeroase studii interdisciplinare ce privesc utilizarea matematicii în lingvistică, în analiza teatrală, în științele naturale și sociale, dar și a numeroase articole despre timp.

Evenimentul “Despre Frumusețea timpului care trece” îşi propune să-i scoată pe participanții la discuție de sub tirania timpului cotidian, îndemnându-i să facă un pas în spatele grijilor, să privească cu mai multă îngăduință timpul care trece, încercând astfel să înțeleagă viața și într-un alt mod.

În deschiderea serii va fi proiectat un reportaj ce tratează problematica „timpului care trece” şi „frumuseţea vieţii”, aspecte prezentate din perspectiva oamenilor mai mult sau mai puţin grăbiţi de pe străzile Bucureştiului, ce  au fost intervievaţi de voluntarii ARCEN.

Programul de serate-culturale şi conferinţe  „Ceai, biscuiţi, Cultură şi Normalitate”, inițiat de ARCEN în anul 2010, a ajuns prin evenimentul Despre Frumusețea timpului care trece”,  la a șasea conferinţă. Programul ARCEN de serate-culturale şi conferinţe își propune să-i aducă pe tineri în dialog cu personalități românești contemporane, într-un cadru relaxat, non-formal, pe teme care să invite la reflecție.

Ca de fiecare dată,  participanţii la eveniment vor fi întâmpinaţi de voluntarii Asociației Române pentru Cultură, Educație și Normalitate cu ceai și biscuiți.

Intrarea este gratuită şi se va face în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.