Eveniment cu Fapte Bune -VRT, HEION, CHARLIE BOY și DJS WITH BAD HAIRCUTS

0

Vineri, 3 octombrie, orele 22:00, MCB organizează împreună cu InSpayer, un EVENIMENT cu FAPTE BUNE cu VRT, HEION, CHARLIE BOY și DJS WITH BAD HAIRCUTS.

Scopul acestui eveniment este acela de strânge fonduri pentru a putea sprijini proiectul Zâna Merciluță, un proiect organizat împreună cu Splendente Cabinet Stomatologic, în care, copiii internați în Institutul Oncologic București vor beneficia de consultație și tratament stomatologic de bază gratuit (plombe, igienizare, urgențe). Fondurile obținute vor fi folosite exclusiv pentru achiziționarea materialelor necesare în realizarea acestor manopere stomatologice.

eveniment cu fapte bune

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează