Eveniment cu dorinta de carte in spatiul Caffffe Creativa

2

Luni, 13 decembrie 2010, de la ora 18:30, Fundatia Friends for Friends isi invita prietenii in spatiul Caffffe Creativa, la un eveniment cu dorinta de carte.
Rafturile Bibliotecii FFFF s-au imbogatit intre timp cu 400 de titluri noi si cu 2 eBook readere, pe care toti invitatii de luni le vor putea rasfoi in voie. Oricine este in cautarea unei lecturi pline de inspiratie, gaseste in lista de carti a bibliiotecii titluri din comunicare, design,  stiinte sociale si economia cunosterii.

Luni, insa, cei prezenti la Caffffe Creativa pot fi ei insisi o inspiratie pentru biblioteca. Daca isi doresc o carte care lipseste din cele 850 de titluri ale bibliotecii,  pot lasa, pe un biletel sau pe cartea lor de vizita, numele cartii si al autorului. Adica dorinta lor de carte. Pana in martie 2011, Biblioteca FFFF va avea un raft plin cu toate dorintele implinite.

Despre Biblioteca Friends for Friends
Biblioteca Friends for Friends este prima biblioteca de comunicare deschisa.  Cei curiosi sa-i calce pragul si sa-i cerceteze rafturile o pot contacta pe Corina Barbu, Agent of Hope al Fundatiei Friends for Friends, la corina.barbu@ffff.ro, pentru programare. Pentru a deveni abonat, singura conditie este donarea unei carti. Mai multe informatii puteti gasi la http://biblioteca.ffff.ro/.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.