Eveniment cu dorinta de carte in spatiul Caffffe Creativa

2

Luni, 13 decembrie 2010, de la ora 18:30, Fundatia Friends for Friends isi invita prietenii in spatiul Caffffe Creativa, la un eveniment cu dorinta de carte.
Rafturile Bibliotecii FFFF s-au imbogatit intre timp cu 400 de titluri noi si cu 2 eBook readere, pe care toti invitatii de luni le vor putea rasfoi in voie. Oricine este in cautarea unei lecturi pline de inspiratie, gaseste in lista de carti a bibliiotecii titluri din comunicare, design,  stiinte sociale si economia cunosterii.

Luni, insa, cei prezenti la Caffffe Creativa pot fi ei insisi o inspiratie pentru biblioteca. Daca isi doresc o carte care lipseste din cele 850 de titluri ale bibliotecii,  pot lasa, pe un biletel sau pe cartea lor de vizita, numele cartii si al autorului. Adica dorinta lor de carte. Pana in martie 2011, Biblioteca FFFF va avea un raft plin cu toate dorintele implinite.

Despre Biblioteca Friends for Friends
Biblioteca Friends for Friends este prima biblioteca de comunicare deschisa.  Cei curiosi sa-i calce pragul si sa-i cerceteze rafturile o pot contacta pe Corina Barbu, Agent of Hope al Fundatiei Friends for Friends, la corina.barbu@ffff.ro, pentru programare. Pentru a deveni abonat, singura conditie este donarea unei carti. Mai multe informatii puteti gasi la http://biblioteca.ffff.ro/.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. Pingback: Sfârșit de an, între cărți și prieteni | Fundatia Friends For Friends

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.